fredag, desember 11, 2020

Nord koreanerne ville etter The Interview

Må lese

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Rarere ting har sikkert skjedd, men det er ikke ofte. Det er en enorm interesse for «The Interview» i Nord Korea og mange mener nå at dette kan være begynnelsen på slutten for diktaturet som nå er inne i sin tredje generasjon med gudelignende ledere.

I verden har over 2 millioner mennesker betalt for å se filmen på nett og tallet øker bare, sluttscenen for Nord Koreas leder, Kim Jong Un blir drep er klippet ut og smugles inn i Nord Korea på alle mulige måter. Den er så populær at lydfilen også spilles av.

Den fattige befolkningen i Nord Korea betaler nå 10 ganger så mye som de ellers gjør på filmsvartebørsen. Dette kan Free North Korea Radio, en radiostasjon laget av flyktninger fra Nord-Korea fortelle. Filmmarkedet i Nord Korea er allerede ulovlig og denne filmen er ekstra ulovlig så konsekvensene med å bli tatt med filmen er vidtrekkende.

Myndighetene i Nord-Korea er i krise, og landets sikkerhetsdepartement skal angivelig ha innkalt til et hastemøte for å diskutere hva de kunne gjøre for å stoppe spredningen av filmen. Et tiltak er ytterligere skjerping av grensekontrollene, så streng skal det visstnok være at det i praksis er en stengning av grensen.

Det skal bare en liten spire til, det utrolige kan være i ferd med å se, at komikerduoen Seth Rogen og James Franko blir de som velter diktaturet og forener Korea igjen. Ikke dårlig av en dårlig komedie. Men vi skal huske hvilke motstandere folket i Nord-Korea har, deres leder Kim Jong Un har allerede i ung alder ledet sitt land til seier i fotball VM i Brasil, innehar 7 doktorgrader i ulike fag og er verdens fremste militær strateg.

P.S ikke ofte en artikkel ligger både i film og utenriks kategori

- Advertisement -

Siste nytt

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år gammel av hjerteattakk. Den argentinske...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

More Articles Like This