Nerdehumor

0
127

Nettstedet ITpro har brukt dagene etter ferien på å samle inn det de mener er de beste jeg er ikke på kontoret automatiske svar via mail.

Her er listen: Har du fått noen bra, send de til Michael@f7.no

1: Jeg er for tiden ute på et jobbintervju og vil gi deg svar hvis jeg ikke får jobben. Vær forberedt på humøret mitt.

2: Du mottar denne automatiske beskjeden fordi jeg ikke er på kontoret. Hvis jeg var der, ville du ikke motatt noe i det hele tatt.

3: Jeg vil ikke kunne slette alle de uleste, verdiløse epostene du sender meg før jeg kommer tilbake fra ferie 4/18. Vær tålmodig, og mailen vil bli slettet i den rekkefølgen de ble motatt.

4: Takk for eposten. Ditt kredittkort har blitt belastet 30 kroner for de første ti ordene, og 10 kroner for de resterende ordene i beskjeden din.

5: Epost serveren hadde problemer med å kople seg til nett, og er derfor ikke i stand til å levere denne beskjeden. Vennligst restart maskinen og prøv igjen. (Det fine med denne er at når du kommer tilbake kan du se hvor mange som gjorde dette igjen og igjen).

6: Takk for beskjeden, som har blitt lagt til i et køsystem. Du er for øyeblikke nummer 352 i køen, og kan forvente svar om omtrent 19 uker.

7: Hei. Jeg må tenke litt på dette. Vennligst vent ved maskinen til du får svar.

8: Hei! Jeg er opptatt med lønnsforhandlinger for min nye jobb. Ikke bry deg med å vente på svar.

9: Jeg har dratt min vei for å bli med på et annet sirkus.

 

tabola

No posts to display