Nå kom beskjeden Liverpool og PSG har ventet på

0
133
Tenåringen er klar for neste skritt. (foto: ac milan)

Når du debuterte som 16-åring og har rukket å spille over 100 toppkamper i italienske Serie A – som 19-åring, har du både erfaring og et hav av potensiale. Nå får ulike klubber endelig beskjeden som de har ventet på: AC Milans unge keeper er tilgjengelig på markedet.

Gianluigi Donnarumma.

Sporten.com skriver om den kraftige vinden som har blåst rundt keeperen som beskrives som den neste Buffon. Milans supportere har til tider gitt keeperen vanskelige arbeidsforhold da det var snakk om at han ikke ville forlenge kontrakt med klubben.

Ifølge Mirror jobbes det nå på Anfield med å hente sisteskansen til Premier League. Liverpool skal allerede har gjort klart et bud på rundt 380 millioner kroner, men må antageligvis strekke seg adskillig lengre.

PSG har også lenge vært inne i bildet, og Donnarumma kan bli en viktig byggekloss for treneren Tuchels nye PSG.

Nå får begge klubbene beskjeden de har ventet på.

-Vi har hatt samtaler med agenten og familien hans over lengre tid. Vi håper han vil bli i klubben, men som dere vet – det er mange ulike veier i fotball og ingen er nødt til å måtte bli. Hvis bud kommer og de er akseptable og han ønsker overgang, skal ikke vi stå i veien, sier AC Milans direktør Marco Fassone ifølge RAI Radio.

AC Milan kjøpte spillere for nesten 2 milliarder kroner forrige sesong – med mål om retur til Champions League-sirkuset. Sjetteplass i Serie A knuste disse planene, og klubben kan tvinges til å se kommende stjerner som Donnarumma utvikle seg videre i en annen klubb.

Les også: Manchester United årvåkne etter at Barcelona-spiller tømte skapet på Camp Nou

 

 

 

 

 

tabola

No posts to display