tirsdag, juni 8, 2021

Nå er det klart for fotballkamper igjen

Må lese

Nå er det klart for fotballkamper igjen

Fotballelskere har ventet lenge. Det siste året har den pågående pandemien satt en stopper for det meste,...

Slik blir allsang på grensen i 2021

24. juni starter årets Allsang på grensen på TV 2. Programmet markerer sin 15. sesong med blant...

Cristiano Ronaldos nye hotell åpner mandag

Pestana CR7 Gran Via Madrid åpner dørene mandag 7. juni. Det er Cristiano Ronaldos nye hotell i...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Fotballelskere har ventet lenge. Det siste året har den pågående pandemien satt en stopper for det meste, også fotballkamper. Nå er verden endelig i ferd med å åpne opp igjen, og det betyr at det igjen blir mulig å dra på fotballkamp.

EM i fotball 2021

Europamesterskapet i fotball 2021 er egentlig mesterskapet som skulle vært spilt i 2020. Den offisielle tittelen er UEFA Euro 2020, og mesterskapet er det 16. i rekken. EM i fotball finner sted fra den 11. juni til den 11. juli. Det er hele 12 ulike byer i 12 europeiske land, som har fått æren av å være vertskap. Årsaken til dette er at det i 2020 var 60 år siden det aller første europamesterskapet i fotball for menn gikk av stabelen.

Europas mest populære arrangement

EM i fotball er stort, og arrangeres hvert fjerde år. De første årene het mesterskapet «Den europeiske nasjonscupen». Det aller første sluttspillet foregikk i Frankrike i juli 1960. Måten mesterskapet har blitt avholdt på har endret seg litt opp gjennom årene. Nå er det hele 24 lag som deltar i sluttspillet.

Lagene med flest medaljer er henholdsvis Tyskland, Spania og Frankrike med Danmark på en hederlig 9. plass.

Årets kamper

Årets kamper foregår i flere europeiske byer, blant annet i København, Amsterdam, St. Petersburg, Budapest og Sevilla. Semifinalene og selve finalen går av stabelen på ærverdige Wembley Stadium i London.

Det er nok mange som kommer til å benke seg foran tv-skjermen i denne perioden, og det ligger an til noen flotte og spennende kamper. Mange venter nok i spenning på kampen mellom Portugal og Frankrike. Her møter den nåværende verdensmesteren de forsvarende europeiske mestrene. Spenningen vil nok være til å ta å føle på, både på selve arenaen og foran tv-skjermene i de tusen hjem.

Møtet mellom England og Skottland er en annen kamp det knytter seg stor spenning til. Her er det snakk om et møte mellom to erkefiender, og det spørs om den store fotballnasjonen England vil gi seg uten kamp.

Norge er dessverre ikke med i europamesterskapet denne gangen. De har faktisk ikke vært med siden EM i 200, og det begynner å bli en stund siden. Vi får derfor nøye oss med å se på to av våre nordiske naboer. Danmark og Finland møtes nemlig til kamp. Euro Danmark-Finland odds er det nok mange norske tippere som plasserer en innsats på. Spørsmålet er om det er Finland, som er nykommer i denne sammenheng og sugen på å vise seg frem, eller rutinerte Danmark, som går av med seieren.

Økt spenning med odds og live-tipping

Det er nok mange som er enige i at det å tippe før eller under kampen gjør det hele ekstra spennende. Det er mange muligheter til å tippe under europamesterskapet, så kanskje det lønner seg å legge en liten plan. Det er en god idé å bestemme seg for hvor mye penger man ønsker å bruke, og hvilke kamper man ønsker å spille på. Setter man grensene for seg selv på forhånd, slipper man å bli revet med og miste alle økonomiske hemninger når mesterskapet er vel i gang.

Ønsker du å vinne, bør du satse på utfall med lavere odds. Da er sannsynligheten for å vinne større, selv om eventuelle gevinster blir mindre. Å spille på høye odds kan være morsomt, i og med at premien kan bli veldig høy. Imidlertid er vinnersjansene mye mindre.

Det er ingen tvil om at fotballfans over hele Europa ser frem til at europamesterskapet sparkes i gang, enten tippekupongen ligger klar på bordet eller ikke.

- Advertisement -

Siste nytt

Nå er det klart for fotballkamper igjen

Fotballelskere har ventet lenge. Det siste året har den pågående pandemien satt en stopper for det meste,...

Slik blir allsang på grensen i 2021

24. juni starter årets Allsang på grensen på TV 2. Programmet markerer sin 15. sesong med blant annet Sissel Kyrkjebø, Kurt Nilsen,...

Cristiano Ronaldos nye hotell åpner mandag

Pestana CR7 Gran Via Madrid åpner dørene mandag 7. juni. Det er Cristiano Ronaldos nye hotell i Madrid, et luksuriøst hotell som...

Salvatore Garau selger usynlig kunstverk for masse penger

Det er fantastisk å se for en som har en billedhugger til far (Harald Oredam) at det finnes kunstnere som lager kunstverk...

Satte verdensrekord i hydrogenbil

Toyota Mirai slo verdensrekorden for distansen kjørt på én hydrogentank. Verdensrekorden er på over 1000 kilometer. Reisen startet...

More Articles Like This