torsdag, februar 25, 2021

Storbritannia tilbyr å være vert for sommerens EM

Må lese

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Mens vaksineringen i Norge og resten av EU går i sneglefart er tilfelle noe helt annet for fotballøya. Storbritannia har satt 20 millioner vaksiner noe som utgjør 30 % av befolkningen. Norge som ikke er en av de planlagte 12 arrangørlandene har pr i dag satt knappe 7% med fokus på utkant Norge.

Det er svært usannsynlig at Norge og de andre vaksinesinkene i Europa vil være i stand til å håndtere et stor internasjonalt arrangement allerede i sommer.

Les: Se! En istapp som ser ut som en kolibri

Euro 2020 ble flyttet fra i fjor til i år på grunn av Covid 19, det skal ikke være aktuelt å flytte arrangementet ytterligere. UEFA ser nå på om de skal korte ned på listen over arrangør land, i den forbindelse skal Storbritannia, som regner med at alle voksne som ønsker skal være fullvaksinerte i god tid før EM kan påta seg å være vertsnasjon for hele arrangementet.

Regjeringen har besluttet å gjennomføre en sakte oppmykning av tiltakene mot Covid 19. 8 januar var toppen på antall smittede med 68 053 tilfeller, strenge tiltak og rask vaksineutrulling gir resultater, i går var det 10 406 tilfeller og viktigste, sykehusinnleggelser og død er nå nede på 1/4 del av toppen.

Les på Sporten: Mål velge mellom David de Gea og Dean Henderson

Innen utgangen av mai vil publikum igjen kunne komme inn på stadioner for å se toppidrett. – Fra å være et av landene som var hardes rammet av pandemien er landet i ferd med å bli et av de beste.

Kulturminister Oliver Dowden (Secretary of State for Digital, Culture, Media and Sport) vil tilby nasjonens tjenester til UEFA ved å være vert for Euro 2020 bare i Storbritannia, gitt at de kan være det første store europeiske landet som ønsker fans tilbake på stadioner.

Les på Popidol: Fotballklubben Skeid arver flere titalls millioner av Porno Hagen

Euroene ble utsatt i fjor etter at coronavirus tok tak i hele Europa, og med turneringen opprinnelig planlagt å være vert i 12 forskjellige land, ble det logistisk umulig å organisere det trygt.

Wembley var opprinnelig satt til å være vert for en rekke viktige kamper, inkludert semifinalen og finalen, og regjeringen ville være villig til å akseptere mer ansvar hvis UEFA søker å redusere den totale mengden av involverte land.

Denne muligheten oppstår når den britiske regjeringen ønsker å lette befolkningen i en mer normal rutine, ettersom de er klar over at folk har blitt hardt rammet av deres manglende evne til å sosialisere de siste månedene.

Helseminister Matt Hancock sa at han ikke hadde sett noe slikt forslag, og la til: «Jeg har ikke sett noe på det, jeg forstår at det ikke er riktig.»

“De to områdene hvor mennesker har blitt skadet er i utdannelse og det faktum at ingen har vært i stand til å ha sosial kontakt med venner og familie. Derfor kommer skoler og utendørs sosialt samvær først, «sa en kilde nr. 10.

- Advertisement -

Siste nytt

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

Skal bruke droner til å plante en milliard trær

Det er store fordeler med hvordan et kanadisk oppstartsselskap vil plante trær, ikke bare er det mye billigere enn den tradisjonelle måten,...

1 av 3 bruker joggebukse på jobb

Nordmenn tviholder på joggebukse og fritidsantrekk på hjemmekontoret, viser fersk undersøkelse. Bare 22 prosent av dem som jobber hjemmefra...

More Articles Like This