fredag, mars 5, 2021

Nå blir Zelda film, kanskje

Må lese

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg...

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Jeg har en kompis som aldri ser en film basert på en bok, jeg nevner ikke navn. Det er mange filmer som er basert på tegneserier som har blitt enorme kassasuksesser, men filmer basert på spill har hatt en lei tendens til å floppe totalt. Det er for rart i og med at spillbransjen omsetter for ca. 3 ganger så mye som filmbransjen og at innen spill er den en rekke sterke merkevarer.  Trenger du å grøsse er det bare å lukke øyene å tenkte på Super Mario Bros filmen fra 1993, beviset på hvor galt det kan gå med transformasjon fra spill til film.

Nå er det flere spillkonsepter på vei til filmen og en av dem skal vi tro det Nintendo sin daglige leder Takashi Tezuka fortalte MTV, så er Zelda som film på gang.

Mange spillere har lurt på om hovedpersonen er Link er en gutt eller jente, Takashi sier han ønsker at rollen skal spilles av en jente, en guttejente i og med at det er en androgyn karakter.

Nintendos Svengali Shigeru Miyamoto la til: «Dette er noe jeg aldri forestilt meg fordi Link er svært annerledes enn hvordan en japansk person ser ut.

Det ville sikkert være spennende å se miljøer som Great Deku treet og Zora Domain kommer til liv, selv om handlingen bør være litt mer kompleks enn se Link prøve å finne en flaske i to timer.  Ingen av de gamle Nintendo kara sa noe om når Zelda muligens kommer på kino.

Mens du venter på filmen er det mulig å spille litt, 23 oktober kommer The Legend of Zelda: Tri Force Heroes på Nintendo 3DS.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som er manager den skotske premiership-klubben...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk. I dag fyller det moderne...

More Articles Like This