tirsdag, april 27, 2021

Nå blir Zelda film, kanskje

Må lese

Spotify milliardær har fått med seg Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira

Det er ingen overraskelse at fansen til klubbene som meldte seg på Superligaen er forbanna på eierne....

Vinterskader for flere hundre millioner

Vinteren var spesielt kald i Norge i år, med lange perioder med lave temperaturer i mange deler...

Flyselskap vil sende turister over Tsjernobyl

I kveld før 35-årsjubileet for Tsjernobyl-ulykken vil det ukrainske flyselskapet sende turister med sightseeing 900 meter over...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Jeg har en kompis som aldri ser en film basert på en bok, jeg nevner ikke navn. Det er mange filmer som er basert på tegneserier som har blitt enorme kassasuksesser, men filmer basert på spill har hatt en lei tendens til å floppe totalt. Det er for rart i og med at spillbransjen omsetter for ca. 3 ganger så mye som filmbransjen og at innen spill er den en rekke sterke merkevarer.  Trenger du å grøsse er det bare å lukke øyene å tenkte på Super Mario Bros filmen fra 1993, beviset på hvor galt det kan gå med transformasjon fra spill til film.

Nå er det flere spillkonsepter på vei til filmen og en av dem skal vi tro det Nintendo sin daglige leder Takashi Tezuka fortalte MTV, så er Zelda som film på gang.

Mange spillere har lurt på om hovedpersonen er Link er en gutt eller jente, Takashi sier han ønsker at rollen skal spilles av en jente, en guttejente i og med at det er en androgyn karakter.

Nintendos Svengali Shigeru Miyamoto la til: «Dette er noe jeg aldri forestilt meg fordi Link er svært annerledes enn hvordan en japansk person ser ut.

Det ville sikkert være spennende å se miljøer som Great Deku treet og Zora Domain kommer til liv, selv om handlingen bør være litt mer kompleks enn se Link prøve å finne en flaske i to timer.  Ingen av de gamle Nintendo kara sa noe om når Zelda muligens kommer på kino.

Mens du venter på filmen er det mulig å spille litt, 23 oktober kommer The Legend of Zelda: Tri Force Heroes på Nintendo 3DS.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Spotify milliardær har fått med seg Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira

Det er ingen overraskelse at fansen til klubbene som meldte seg på Superligaen er forbanna på eierne....

Vinterskader for flere hundre millioner

Vinteren var spesielt kald i Norge i år, med lange perioder med lave temperaturer i mange deler av landet. Gjensidige registrerte vinterskader...

Flyselskap vil sende turister over Tsjernobyl

I kveld før 35-årsjubileet for Tsjernobyl-ulykken vil det ukrainske flyselskapet sende turister med sightseeing 900 meter over reaktoren. Bussturer...

Disse øyene ligger 4 km unna hverandre med en tidsforskjell på 21 timer

Diomedes, to små øyer i havet, er kjent for å være et av de få stedene du kan gå tilbake i tid.

Almaas og Follestad skal bygge hus på TV

Jon Almaas og Erik Follestad ble noe uventet gode venner under fjorårets 71° nord. Nå får de sitt eget TV-program – sammen skal...

More Articles Like This