Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

0
298

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland krever 200 millioner kroner hver som kommisjon ved hvert eneste salg fremover, inkludert det de planlegger for i sommer.

Nå har vi med andre ord fått svar på hvorfor de for en uke siden gjennomførte fotballhistoriens mest smakløse turne til store fotballklubber. Ideen er å finne en klubb som er villig til å betale nesten en halv milliard i tillegg til vanlig overgangsprovisjoner.

Les: Mercedes-Benz med utrolige 700 km på en lading!

RAC1 var først ute med nyheten om at Barcelona beskjed under møtet deres sist torsdag med spillerens agent Mino Raiola og far Alf-Inge Haaland at provisjonsgebyr skulle være så mye som 40 millioner euro. De vil ha 20 millioner euro hver.

Det vil komme i tillegg til 150 millioner for overgangen og 30 millioner euro i lønn som Haaland ønsker å få utbetalt. (Begge ting som Mino Raiola mottar «vanlig» honorar for)

I tillegg til alle pengene, krever Team Haaland at Lionel Messi fortsatt skal være Barcelona spiller før de kan forvente en signatur.

President Joan Laporta var innstilt på å gjøre Erling Braut Haaland til sin største prioritet i sommer og skal ha fortalt det på møtet. -Det enorme pengekravet skal imidlertid fått presidenten til å revurdere sine ønsker.

Les på Sporten: Pengegriske idioter på tur vil komme tomhendte hjem

Mino Raiola bekrefter de Barcelona hvor han snakket med Joan Laporta og hans team, men visse rapporter som inneholder detaljer om kommisjonen han angivelig hadde krevd, er blitt nektet.

Som alle andre som lyver, skylder han på «Fake News»

«Falske nyheter reiser raskt og langt,» skrev han på sosiale medier, over et bilde av den påståtte kommisjonen han ba om.

Les på Sporten: Aguero kan bare glemme å banke på hos Solskjær

tabola

No posts to display