Mbappé får godt over milliarden, men ikke det som virkelig betyr noe for superstjerna

0
4
Kylian Mbappe skifter beite - og draktnummer. (foto: PSG)

Da er tidenes mest langdryge overgangssaga endelig avsluttet. Vinneren er uten tvil en ung franskmann som har spilt presidentene hos PSG og Real Madrid opp mot hverandre for å melke situasjonen maksimalt. Nå forlater Mbappé trygge omgivelser på Parc des Princes og får umiddelbart kjenne på at han er den eneste i Real Madrid-troppen som ikke har kysset et Champions League-trofé.

Mbappé er vant til å få det som han vil. Selv om den franske spilleren bøtter inn mål for PSG og det franske landslaget, har dette skapt utfordringer for trenere og medspillere. På mandag bekreftet Real Madrid 25-åringen er det av troppen for kommende sesong, men La Liga-klubben viser fra første dag at Kylian har kommet til en klubb der han bare er Kylian.

LES: Mexico velger Claudia Sheinbaum som sin første kvinnelige president

Hos PSG har megastjernen båret drakt nummer 7, på det franske landslaget nr. 10. Draktnummer er hellig for de største stjernene og en del av den store merkevarbyggingen. Ikke overraskende ønsker og forventer Mbappé han får «sitt» nummer når Real Madrid gir ham over 100 millioner euro i sign-on fee, men det skjer ikke.

Ifølge Le Parisien kan han bare glemme å ta Vinicius Jr.’s nummer 7, det samme med Luka Modrics nr. 10. Det franske mediet medier Mbappé derfor får et midlertidig nummer som er ledig, for så å arve 10-er drakta når Modric takker for seg neste sommer.

SPORTEN: Manchester United har sendt en delegasjon til Portugal

Dette blir nok en ny hverdag for den franske gigastjernen. Vi kaller det sunt.

tabola

No posts to display