Martin Scorsese svarer på kritikken av varigheten

0
7
Killers of the Flower Moon

Martin Scorsese sin siste film er nå tilgjengelig på kino. Det sies at «Killers of the Flower Moon» har en sjanse til å bli nominert til en Oscar. Seere som allerede har sett den siste produksjonen til den legendariske regissøren har én kommentar. Scorsese bestemte seg for å svare på kritikken.

«Killers of the Flower Moon» er den siste produksjonen regissert av Martin Scorsese. Filmen har hovedstjerner i Hollywood, inkludert Leonardo DiCaprio og Robert De Niro. Filmen, basert på fakta, basert på David Granns bok «Killers of the Flower Moon» fra 2017, forteller historien om en serie mystiske forsvinninger av medlemmer av den velstående Osage-stammen som bor i oljefeltene i Oklahoma, der FBI og den legendariske lederen av denne institusjonen ble interessert. – J. Edgar Hoover.

Filmen kan nå sees på kino og eksperter sier allerede at den vil motta minst én Oscar-nominasjon. Dette er mulig fordi produksjonen har premiere på et tidspunkt da verk som konkurrerer om nominasjoner til neste Oscar-utdeling begynner å vises på kino. Imidlertid er det én ting som tydelig plager de første seerne av «Killers of the Flower Moon». Vi vet ikke i hvilken grad det vil være et hinder for å få en Oscar-nominasjon, men det er en så vanlig kommentar at Scorsese selv bestemte seg for å ta det opp. Seerne kritiserer «Killers of the Flower Moon» for varigheten. Filmen varer i 206 minutter (3,5 timer). Publikum synes den definitivt er for lang. Hva sier Scorsese?

– Folk sitter foran TV-en i fem timer. Mange kan sitte på kino i 3,5 timer. Respekter kinoen. – sa Martin Scorsese, sitert av Cinemagic Universe.

Har du vært på «Killers of the Flower Moon» ennå? Synes du filmen er for lang?

Les: En spiss finger mot engelske og norske journalister

Les: Hyller spillerne etter 9. tap på rad

tabola

No posts to display