I nesten 30 år har julen vært synonymt Mariah Carey og hennes sangen ‘All I Want For Christmas Is You’. Utgitt i 1994, men likefult nesten hvert eneste år siden på topplister for musikksalg verden rundt.

Nå forteller hun at tøff barndom er grunnen til at hun elsker julen.

Les: P3 Gull: Dette er årets prisvinnere

«Når du vokser opp med et rotete liv og da er i stand til å ha denne transformasjonen der du kan gjøre livet ditt til det du vil det skal være, er det en glede for meg,» sa hun til W magazine.

«Det er derfor jeg vil at barna mine skal ha alt de kan ha. Jeg vil at de skal kunne forstå at de kan være hva de vil.»

Hun la til at hun ikke alltid følte lykke som barn, og derfor er hun nå, som hun har kalt seg selv, julens dronning.

Les på Sporten: Glemt av Erik ten Hag, men ikke av gamleklubben

«Folk tror jeg hadde dette prinsesselivet eller hva som helst, en slags eventyrtilværelse der jeg nettopp dukket opp, som «Her er jeg!» Og det er ikke det det er,» forklarte hun.

Mariah Careys «All I Want for Christmas Is You» tjener rundt 2,5 millioner dollar hvert år. Hun har tjent mer enn 72 millioner dollar på bare denne ene sangen‼️💰

Hun hadde en oppvekst preget av vold
I memoarene hennes fra 2020, «Meningen med Mariah Carey», snakket Mariah om sin voldelige oppvekst, og de sinte utbruddene fra hennes eldre bror, Morgan, som ville skade moren deres i en slik grad at politiet måtte tilkalles.

«Tårekvalte gjorde jeg mitt beste for å rolig fortelle henne: ‘Broren min har virkelig skadet moren min, og jeg er alene hjemme. Vær så snill å kom og hjelp’,» skrev hun. «En av politimennene, som så på meg, men snakket med en annen politimann ved siden av ham, sa: «Hvis denne jenta klarer seg, vil det være et mirakel». Og den kvelden ble jeg mindre jente og mer et mirakel.»

Hun ble også utsatt for overgrep fra sin eldre søster, Alison, som dopet henne med Valium da hun var 12.

f7.no -> adds
tabola