Marca: Real Madrid har neste gigantsignering allerede spikret

0
4
Florian Wirtz, neste utvalgte på San Bernabeu. (foto: Bayer Leverkusen)

Manchester United har i lengre tid slitt. Skikkelig. Et tydelig signal om på klubbledelsen har satt utfor en kuleløype uten å finne balansen etter siste hopp, er aktiviteten på overgangsmarkedet. Få, om noen andre giganter har startet sesongen med så mange i-siste-liten-signeringer. Real Madrid har det siste tiåret vært den dominerende klubben i Europa, hos La Liga-giganten har overgangsstrategien vært en av suksessfaktorene, der nøkkelsigneringer planlegges i god tid – for så i sikre signaturen når tiden er inne.

Forrige sommer var Florian Wirtz brennhet på overgangsmarkedet med spesielt stor interesse fra Premier League, men Tysklands største angrepstalent så ingen grunn til å forlate et Bayer Leverkusen med Xavi Alonso ved roret. Rett valg er en underdrivelse. Bundesliga-tittel, det samme i cupen, pluss Europaligafinale. Wirtz var outstanding i Alonsos angrepsfotball og hadde sammen med Leverkusen en historisk sesong. Nå kan 21-åringen selv være historie i Bundesliga.

Les: Legenden Thiago Silva skapte a-ha tilstander i Brasil!

I mai meldte Marca at Real Madrid hadde lagt planen for å så frøet i sommer for en signering av Wirtz i 2025. Ifølge det spanske mediet har frøet allerede sprunget ut i full blomst.

Wirtz har den siste måneden presisert han ikke har noe hastverk med å ta neste steg utenfor Bayer Leverkusen, der den offensive midtbanespilleren denne sesongen sto bak 18 scoringer og 20 assists på 49 kamper. Ifølge Marca er Real Madrid enig med Wirtz og bundesligaklubben om en deal som gjør alle parter fornøyde.

Real Madrid betaler 150 millioner euro for signaturen, men 21-åringen tar en siste sesong for Leverkusen før overgang til Madrid 2025, godt timet med Luca Modrics forventede exit.

SPORTEN: Sportsdirektør advarer om at det nå bærer rett til «fotballhelvete»

Bellingham, Mbappe, Wirtz. Ingen bygger som Real Madrid, verdens beste klubb.

tabola

No posts to display