Manchester United-treneren: Pogba er bedre i VM enn Premier League

0
176
Vi håper virkelig Pogba tar med seg denne følelsen tilbake til United. (foto: pogba, twitter)

Jose Mourinho kan ikke anklages for å holde igjen på det han tenker på. På spørsmål om en av sine største stjerner, sa han indirekte at den nybakte verdensmesteren har et fokuseringsproblem når ting tar tid.

Superstjernen Paul Pogba la en trist sesong bak seg i Manchester United. Ikke spilte han, ikke scoret han, ikke fikk han ros av treneren sin. Summen av disse ikke, gjorde VM-arenaen i sommer som stedet hvor franskmannen skulle overbevise verden om at han ikke skulle glemmes.

Spiller som er verdensmester, men bare i VM (foto: manchester united)

Det klarte verdensmester Pogba. Prestasjonene han viste i Russland gjennom mesterskapet stod i sterk kontrast til hva han hadde vist frem i Premier League. Trener Mourinho har noe av forklaringen.

-Jeg tror VM er perfekt for en spiller som Pogba til å gi sitt beste. Det er begrenset til én måned hvor han kan bare konsentrere seg om fotball, isolert fra omverdenen. Her vil de ulike sidene ved fotball kun motivere. I løpet av en seriesesong har du én stor kamp, etterfulgt av én mindre, etterfulgt av én ennå mindre, så én stor… Dette gjør at du kan miste fokus og konsentrasjon, sier Manchester United-treneren i et intervju med ESPN.

VM, det er lett det. (foto: manchester united, twitter)

Men Mourinho tenker ikke at Pogba ikke har noe å vokse med hos United, og sender ballen til franskmannen.

-Jeg tror ikke det står på om vi får det beste ut av ham, det handler om at han gir det beste han har å gi, avslutter Mourinho.

Vi ble litt usikre på hvordan dette skal tolkes, så velger å ta med de gode minnene fra Pogbas VM og satser på at det har en overføringsverdi, uavhengig av Mourinhos funderinger.

Les: Mer fra fotballens vidunderlige verden på Sporten.com

Les: Det siste om Manchester United

tabola

No posts to display