Manchester United-legende: «Jeg ville ha brukket nakken!»

0
110
Fryktløs 19-åring. (foto: united, twitter)

Etter 0-3 seieren mot Everton var det en opplagt Erik ten Hag som hadde kost seg på tribunen, iført stilfull engelsk sixpence cap. United-manageren satt ute med karantene og fikk derfor en spesielt god vinkel på Alejandro Garnachos akrobatiske brassespark. «Scoring av verdensklasse», sa ten Hag etter kampen, men minnet på at 19-åringen har mye å lære før han kan sammenlignes med Rooney eller Ronaldo i United-drakta. Når det kommer til brassen, mener Gary Neville bestemt at Garnacho overgår det han har sett av tilsvarende scoringer.

-Jeg har aldri sett en så bra scoring fra an overhead kick. Det var det vakreste sparket, begynner Gary Neville i sin egen podcast.

LES: Blir nå umulig for ny Manchester United-eier å overse utstøtt spiller på utleie

Og Neville var til stede på banen i 2011, da Wayne Rooney gjorde et tilsvarende scoring mot Manchester City.

-Husker du Oliver Girouds (scorpion kick) scoring som var den mest spektakulære scoringen jeg noen gang har sett? Jeg var der den dagen, og den dagen Wayne Rooney scoret mot Man City. Det var en enestående scoring med det tidspunktet i kampen. Men i dag følte jeg (Garnachos mål) var noe jeg aldri har sett før. Det som slo meg umiddelbart, var at han måtte bevege seg ut, kommer inn, går ut, beveger føttene raskt og så kaster seg selv opp i lufta, fortsetter en mektig imponert Neville.

Resultater og tabell Premier League

Som er den første til å innrømme at han aldri hadde kropsbeherskelsen til å gjøre noe i nærheten av det 19-åringen gjorde mot Everton.

-Jeg spilte profesjonell fotball lang tid, men jeg kunne ikke gjøre det. Ikke bare overhead kick, men bare det å komme opp i lufta og klare å få kontakt med ballen, jeg tror jeg ville ha brukket nakken!, avslutter Neville.

Okay, her har vi livsfarlige stuntet Alejandro Garnacho løste så perfekt. Warning: Do not try this at home…

SPORTEN: Bellingham har blitt Ronaldos største mareritt i Real-drakta

tabola

No posts to display