Liverpool-spilleren bruker VM til å friste med seg en brasilianer hjem

0
231
Hvis Firmino bruker fritiden riktig, blir det ny keeper hos Liverpool. (foto: liverpool)

For klubbtrenere må landslagssamlinger fortone seg som et himmel eller helvete. Internasjonal konkurranse styrker spillerne, men de utsettes samtidig daglig for situasjoner som kan lede til skadefravær. I tillegg møter de landsmenn fra rivaliserende klubber, som kan ha stor påvirkningskraft for stjernenes klubb-bytter. I Brasil-leiren diskuteres sikkert Premier League flittig.

Fred er på vei til Manchester United, samtidig som Liverpool jakter på en brasiliansk keeper.

Liverpool-stjerna Roberto Firmino legger ikke skjul på at han bruker tiden godt for å påvirke at Roma-keeperen Alisson signerer for de røde.

Les: Firmino er fortsatt rastløs

Liverpool har vært linket til Roma-spilleren over lengre tid, og ifølge Sky Sports har Anfield-gjengen allerede gjort et fremstøt tidligere i sesongen.

Kan bli trivelig på Anfield for Alisson. (foto: roma)

-Jeg prater med ham om at det hadde vært kult å spille i samme klubb og at han burde komme til Liverpool. Agenten hans jobber nå med fremtidsplanene, men det hadde definitivt ikke vært feil å ha ham her i Liverpool, sier Firmino ifølge Sky Sports.

Hvis vi hadde vært Jürgen Klopp, hadde vi gitt brasilianeren i oppdrag å bearbeide kompisen Alisson.

Les: Liverpools nye keeper?

På søndag møter Brasil Østerrike til treningskamp før det braker løs mot Sveits, 17. juni. Det betyr at Firmino har rikelig med tid til å godsnakke med keeperen, og overbevise ham om at det engelske klimaet og spill i snøvær er godt for den sør-amerikanske sjela, osv…

Mer fra fotballens vidunderlige verden leser du på sporten.com

Les også: Gerrard henter lagkompis fra Liverpool

Kjapp Liverpool-quiz

 

 

tabola

No posts to display