Liverpool-spilleren bruker VM til å friste med seg en brasilianer hjem

For klubbtrenere må landslagssamlinger fortone seg som et himmel eller helvete. Internasjonal konkurranse styrker spillerne, men de utsettes samtidig daglig for situasjoner som kan lede til skadefravær. I tillegg møter de landsmenn fra rivaliserende klubber, som kan ha stor påvirkningskraft for stjernenes klubb-bytter. I Brasil-leiren diskuteres sikkert Premier League flittig.

Fred er på vei til Manchester United, samtidig som Liverpool jakter på en brasiliansk keeper.

Liverpool-stjerna Roberto Firmino legger ikke skjul på at han bruker tiden godt for å påvirke at Roma-keeperen Alisson signerer for de røde.

Les: Firmino er fortsatt rastløs

Liverpool har vært linket til Roma-spilleren over lengre tid, og ifølge Sky Sports har Anfield-gjengen allerede gjort et fremstøt tidligere i sesongen.

Kan bli trivelig på Anfield for Alisson. (foto: roma)

-Jeg prater med ham om at det hadde vært kult å spille i samme klubb og at han burde komme til Liverpool. Agenten hans jobber nå med fremtidsplanene, men det hadde definitivt ikke vært feil å ha ham her i Liverpool, sier Firmino ifølge Sky Sports.

Hvis vi hadde vært Jürgen Klopp, hadde vi gitt brasilianeren i oppdrag å bearbeide kompisen Alisson.

Les: Liverpools nye keeper?

På søndag møter Brasil Østerrike til treningskamp før det braker løs mot Sveits, 17. juni. Det betyr at Firmino har rikelig med tid til å godsnakke med keeperen, og overbevise ham om at det engelske klimaet og spill i snøvær er godt for den sør-amerikanske sjela, osv…

Mer fra fotballens vidunderlige verden leser du på sporten.com

Les også: Gerrard henter lagkompis fra Liverpool

Kjapp Liverpool-quiz