Denne helgen skulle Nymphomaniac ta USA, slik gikk det ikke.

16 amerikanske kinoer slo fredag ​​opp dørene for den danske filmregissøren Lars von Triers kontroversielle arbeid ” Nymphomaniac Vol. 1 “.  Selvom det er mange stjerner, nakenhet og ekte sex med i filmen har den startet veldig dårlig.

The Hollywood Reporter skriver at filmen – basert på tidlig tilbakemelding – alt i alt kommer til å tjene mindre enn $ 110 000 i løpet av helgen . Så langt , går det best for den kontroversielle filmen i New York og Los Angeles .

Filmen har overalt fått mye oppmerksomhet – og ikke bare for sine mange eksplisitte sexscener og stjernespekket ensemble som blant annet teller Charlotte Gainsbourg , Shia LaBeouf , Stellan Skarsgård og Uma Thurman . Tidligere i år lagde Shia LaBeouf overskrifter verden rundt da han gikk ut av en pressekonferanse på filmfestivalen i Berlin – til stor overraskelse for både presse og kolleger .

Trailer: Advarsel, nakenhet og uforklarlige bilder:

Det var et spørsmål om filmens sexscener som gjorde at LaBeouf gikk. Senere dukket han på den røde løperen med en brun papirpose over hodet som sier : « Jeg er ikke kjent mer ‘ . ‘ Nymphomaniac », ifølge Lars von Trier , siste kapittel i en trilogi som begynte med” Antikrist “og” Melancholia ” , som begge gjorde det bedre på billettkontoret . Under ‘ Melancholias ‘ åpningshelgen i 19 kinoer i november 2011 tjente $ 257 174 , skriver The Hollywood Reporter.