Gode gys og slimete konkurranser venter dem som melder seg på. Foto:NRK

Labyrints slimete univers, med Daidalos og Daidalosa i spissen, søker deltakere til nye konkurranseprogram. NRK Super oppfordrer andre-, tredje- og fjerdeklassinger fra hele landet til å melde seg på.

Etter flere år uten produksjon er det endelig tid for konkurranseprogram igjen. Nå har alle interesserte barn mulighet til å bli med i programmet de elsker, og vi trenger enda flere deltakere!

Labyrint er en av NRK Supers mest populære merkevarer for barn mellom seks og åtte år. Oppfinneren Daidalos bor og hersker i sin undersjøiske Labyrintverden, som er fylt med slim, konkurranser og roboter. I flere sesonger har han utfordret barn til å kjempe mot seg i ulike konkurranser. 

I Labyrint skal barna utfordres, samarbeide, mestre og kjenne på følelsen av skrekkblandet fryd.

I hver episode utfordrer Daidalos ett lag. I ulike konkurranser vil barna møte en eller flere av Daidalos’ roboter og skal fange så mange «livspucker» som mulig og ta seg til finalen. Her avgjøres det om hele laget seirer mot Daidalos/Daidalosa eller om de blir slimet ut av Labyrinten.

Påmeldingen er åpen for alle barn i hele landet. Lagene må bestå av tre barn der alle går i 2., 3. eller 4. klasse.

– Barna trenger ingen erfaring fra skuespill, teater eller TV fra før. Vi ser etter alle barn som liker å konkurrere, som synes det er gøy med roboter og slim, og som har lyst å gi Daidalos og Daidalosa en skikkelig utfordring, sier Ida Bettvik, prosjektleder for Labyrint.

Hun oppfordrer alle som har lyst til å søke og håper på mange påmeldte lag fra alle landets kriker og kroker.

Praktisk info:

Vi vil holde audition flere steder i landet slik at alle barn, uavhengig av hvor de bor, skal ha mulighet til å være med. De deltakerlagene som blir plukket ut til å delta i konkurranseprogrammer får – sammen med en foreldrerepresentant – dekket reisekostnader, og eventuelt opphold, til en innspillingsdag i Oslo.

Men du må skynde deg! Siste frist for å sende inn søknad er søndag 8. januar 2023.

Registrer søknaden din på nrk.no/delta nå.

f7.no -> adds
tabola