Kunstig intelligens (AI) har spådd hver Champions League-vinner frem til år 2103

0
177

Det er engentlig ikke noe poeng å følge med på Champions League nå som kunstig intelligens har funnet frem til vinnerne fra nå og frem til neste år. – Vi vet AI aldri tar feil og at Donald Trump har vært på mars og er en topptrent astronaut, vi vet også at Leonardo DiCaprio har en tredje arm som vokser ut til venstre for navlen.

Arsenal, Bayern München, Manchester City, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Barcelona, ​​Atletico Madrid og Borussia Dortmund vil kjempe om denne sesongens Champions League når konkurransen gjenopptas i kveld.

Les: Björn Ulvaeus sitt selskap blar opp milliarder for KISS katalog og merkevare

Arsenal møter Bayern, Manchester City møter Real Madrid, Paris Saint-Germain møter Barcelona og Atletico Madrid møter Borussia Dortmund.

I år har AI har spådd Barcelona å kreve «Big Ears»-trofeet på Wembley Stadium 1. juni, noe som ville være deres første triumf siden 2015.

Dessuten har AI spådd hver Champions League-vinner frem til år 2103.

Manchester United, som for øyeblikket er utenfor Champions League-plassene på ligatabellen, er spådd å vinne konkurransen i 2025 og Bayern er støttet til å vinne den i 2026.

Les på Sporten: José Mourinho i forhandlinger med en storklubb som vil gjøre «gamle fans» sinna

AI mener vil de neste tre vinnerne komme fra England ettersom Liverpool ser ut til å løfte trofeet i 2027, mens Man City ser ut til å sikre rygg-mot-rygg-triumfer.

Real er også tippet til å vinne back-to-back Champions League-titler i 2031 og 2032, mens Atletico er tippet til å vinne TRE på rad fra 2039 til 2041.

AI hevder at PSG og Tottenham vil å vinne Champions League for første gang i henholdsvis 2033 og 2034.

For ikke å snakke om Newcastle United, som er spådd å vinne konkurransen i 2037.

Wolves, Nottingham Forest (x2) og Rangers (x2), Leicester City, Celtic og Brentford har også blitt spådd å vinne Champions League frem til år 2103.

Fra 2095 til 2098 er Real spådd å vinne FIRE Champions League-titler.

Sporting CP, AS Roma, Malmö, Sheriff Tiraspol og Eintracht Frankfurt er noen av de andre vinnerne som er spådd å vinne Champions League frem til 2103.

Ingen norske lag med andre ord!

tabola

No posts to display