Kommer vi til å se tv sammen i julen?

0
100

Hovmesteren, Tre nøtter for askepott, The julekalender, Jul i blåfjell og Skomakergata, nyttårstaler og morgengudstjeneste og Scrooge som plutselig bli snill. TV apparatene kommer sikkert til å stå på, men vil noen se på i grupper?

Det er stadig færre som har det bra i Jula og gleder seg til den, det gir seg uttrykk i de nye produksjonene av juleunderholdning, ironien er i høysetet. Vi kjøper inn julegaver, vi legger ut glade julebilder og ønsker i sosiale medier, spiser godt, smiler til barna hvis vi har og håper det snart er over.

Tidligere kunne vi sette på TV apparatet og være sammen uten å måtte si noe, det kommer ikke til å skje i år, i hvert vårt rom kommuniserer vi familiens høytid med vår store utvidede familie. Vi elsker alle, men ingen nok.  En trøst for de som føler seg alene og mislykket, ta det med ro, det er en trend som nesten alle føler helt uavhengig som de har en partner eller ikke.

En riktig god ironisk jul

Vi tyr til Netflix for juleunderholdning og finner ut av Bill Murray leder et juleshow/film under regi av Sofia Coppola. Settingen er et juleshow med en rekke stjerner som kanskje kommer, på listen finner du George Clooney, Chis Rock, Miley Cyrus og Amy Poehler. Dette er en ironisk jul, langt borte fra familie og forpliktelser på et hotell og ut ifra traileren ser det morsomt ut.

Jula er noe skikkelig dritt så spis mat, pakk opp pakker, ta bilde av det selv med et stort smil og håret fullt av glitter og del det med verden. Dette er tiden for å late som om alt er bra.

 

Murray jul til alle og enhver.

tabola

No posts to display