Kieran Trippier var klar som et egg for Manchester United: «Ole Gunnar Solskjær var manager på den tiden, og alt virket perfekt»

0
162
Drømte om å spille for Manchester United og Solskjær, men endte godt på St. James' Park. (foto: Newcastle)

Etter 1-4 tap mot Watford i november 2021 var det over og ut for Solskjær som Manchester United-trener. Det er diskutert i det lange og brede om hva som hadde skjedd hvis Solskjær hadde fått fortsette å bygge, men selvfølgelig umulig å vite. Det er likevel interessant når en engelsk landslagsspiller nå forteller historien om at han tre, fire måneder før Solskjær fikk sparken, så det som en drømmesituasjon å signere med Man United.

Når sesongen er over og de beste Premier League-spillerne (de med landslag som kvalifiserer seg) venter på EM-spill, dukker det opp noen mimrehistorier. Vi kunne ikke unngå å ta med når Kieran Trippier tenker tilbake på hvor nær og keen han var på overgang til Old Trafford under Ole Gunnar Solskjær.

LES: Bekrefter sesong tre av «House of the Dragon»

Det var etter det utsatte EM-sluttspillet 2020, der Trippier spilte fem kamper for England at Manchester United kom med fremstøt.

-United kom [for meg] rett etter EM, og det var veldig nært. Jeg vokste opp med at familien min var rød, men det skjedde ikke, begynner Trippier til The Overlap.

Som var svært tent på å signere med et Manchester United med Ole Gunnar Solskjær ved roret.

-Alt skjer for en grunn. Det [avtalen] falt bare bort. Ole [Gunnar Solskjær] var manager på den tiden, og alt virket perfekt, jeg var fornøyd, det var Manchester United, den største klubben i verden, fortsetter Trippier.

SPORTEN: Endelig norsk spiller linket til Manchester United!

Som ikke lenge etter likevel kom seg til Premier League, men ikke til familiens favorittklubb.

-Det skjedde ikke, og jeg var tilbake i Madrid. Seks måneder senere var jeg hos Newcastle, mimrer Trippier om det som skjedde for bare tre år siden.

tabola

No posts to display