Ingenting rocker mer enn Pave Frans

0
230

Paven står foran folkemasser i ekstase, det samme gjør en rockestjerne, Paven har et budskap han vil ut med, det samme kan man si om mange musikere. Paven skal gi ut et rockealbum i November.

Det er musikkmagasinet Rolling Stone som slipper nyheten om at Paven ikke bare vil kommunisere gjennom appeller og sin kirke, men vil styrke sitt budskap om tro, håp og samhold gjennom et rockealbum som har fått navnet «wake up».

OK så blir det ikke et rockealbum på den måten vi er vant til, albumet vil være en blanding mellom Pavens mest kraftfulle taler, noen salmer, noen pop rock sanger og selvfølgelig Gregoriansk sang. Du bør være språkmektig hvis du skal skjønne alt, albumet varierer språkmessig mellom spansk, italiensk, portugisisk og engelsk.

Det er selskapet Belive digital som skal gi ut albumet og de kan fortelle det ikke er første gang en Pave gir ut et album: Jeg har vært produsent for pavens album i mange år, og har hatt æren av å jobbe med Pave Johannes Paul II, Pave Benedikt XVI og nå også Pave Frans, sier Don Giulio Neroni til Rolling Stone.

Her får du et utdrag fra albumet for du får høre Pave Frans «rappe»

tabola

No posts to display