Hva er det neste for Lewandowski?

0
23
(fot. BeSoccerPro: Twitter)

Robert Lewandowski, spissen til FC Barcelona, kjemper mot tiden for å kunne spille i lørdagens slagkamp i ellevte runde av La Liga mot den nåværende lederen av konkurransen og den evige rivalen – Real Madrid. Spanske medier gir motstridende informasjon om 35-åringens prestasjon i kampen.

En av de beste spissene i verden – Robert Lewandowski pådro seg en ankelskade i FC Barcelonas 1-0 bortekamp i andre runde av Champions League mot FC Porto. Ikke bare klarte han ikke å fortsette å spille og forlot banen for tidlig, men det viste seg at han måtte gjennomgå rehabilitering. Lewandowski spilte ikke i to kamper for det polske landslaget og i tre kamper for FC Barcelona (to i ligaen og en i Champions League).

Dagbladet «AS» rapporterte at Lewandowski deltok i en oppvarming med laget under torsdagens trening. Så var det motstridende informasjon om Lewandowskis opptreden. Først informerte journalist Javi Miguel om at polakken kunne ta en smertestillende injeksjon før fredagens trening. Hvis han ikke føler noe ubehag, får han spille med Real Madrid. Nå viser det seg at polakken tilsynelatende ikke er for slik praksis. Tanken med trenerteamet er at han skal komme fra benken hvis det er et akutt behov. I morgen, etter trening, vil en avgjørelse bli tatt angående Roberts utnevnelse – skriver BarcaInfo, og siterer funnene til journalisten Toni Juanmartin fra «Relevo».

Les: Wenger sjokkert

Les: Borussia Dortmund har fått tilbud

tabola

No posts to display