3 beste show med Matthew Perry bortsett fra «Friends»

0
72
Matthew Perry

Den plutselige døden til skuespilleren kjent for sin rolle som Chandler Bing i kulten «Friends» overrasket fans og seere over hele verden. Matthew Perry ble berømt for sin opptreden i en populær sitcom, men det var ikke hans eneste serierolle. Vi minner deg om de tre mest interessante produksjonene med skuespillerens deltakelse, bortsett fra «Friends».

Stjernen kjent fra den populære serien «Friends», der han spilte rollen som Chandler Bing, ble funnet død i sitt hjem i Los Angeles lørdag. En obduksjon ble utført av skuespilleren Matthew Perry i Los Angeles, men årsaken til hans plutselige død er fortsatt ukjent. Etterforskerne venter fortsatt på resultatene av toksikologiske tester.

Arbeidet hans er dominert av sitcoms, fordi han følte seg best innen komediesjangre. Han har imidlertid også spilt dramatiske roller. Vi minner deg om de tre mest interessante seriene med skuespillerens deltakelse, bortsett fra «Friends».

«Hjemmefritt» – 1993, ABC

Matt Bailey (spilt av Matthew Perry) er en bekymringsløs, om enn noe lat, 22 år gammel journalist som nyter et behagelig liv i hjemmet til moren sin Grace (Marian Mercer). Han tenker ikke på å gå inn i voksenlivet og forlate familiens hjem før hans eldre søster Vanessa (Diana Canova) flytter inn med sine to barn.

«Go On» – 2012-2013, NBC

Komedien forteller historien om Ryan King (Matthew Perry), en sportskommentator hvis sjef oppfordrer ham til å bli med i en støttegruppe fordi han ikke kan takle det etter at kona døde. King deltar på et møte i en terapeutisk gruppe, og dens aktiviteter danner grunnlaget for seriens handling.

«The Odd Couple» – 2015-2017, CBS

I serien spilte Matthew Perry (som også var skaperen og utøvende produsent av «The Odd Couple») hovedrollen som den slemme Oscar Madison, mens Thomas Lennon spilte den obsessivt nette Felix Unger. Serien (refererer til filmen fra 1968 med samme tittel med Jack Lemmon og Walter Matthau, som var basert på et scenespill av Neil Simon) forteller historien om to romkamerater som ser ut til å være fullstendig uforenlige med hverandre. Oscar er en rotete type, mens Feliks er en veloppdragen raring. Karakterene møttes på college på slutten av 1980-tallet og ble romkamerater for første gang. Selv om Felix er ekstremt nevrotisk og kresen, i motsetning til den tilbakelente Oscar, ble mennene raskt venner. År senere blir Felix kastet ut av hjemmet sitt av kona Ashley og flytter inn hos Oscar. Til tross for forskjellene deres, er karakterene fortsatt venner og prøver å finne en vei til lykke sammen. Rollen som Oscar Madison er Perrys siste store serieprosjekt.

Les: Mike «aldri mett» Ashley, tidenes kjipeste Premier League-eier

Les: Nok en av Artetas favoritter gjør klar signaturpennen

tabola

No posts to display