Historisk suksessrik storklubb gjør seg klar for 7. hovedtrener på 18 måneder!

0
102
Carlos Carvahal får det heller ikke til å stemme hos Olympiakos. (foto. Olympiakos, x)

Vi er vant til å høre om klubbledere som stresser gjennom sesongen med pekefingeren godt plassert på panikk-knappen. Dette kan resultere i trenerskifter både én, to og tre ganger. Ofte hjelper det på kort sikt å bytte trener, men det forteller mer om ledelsen enn om trenerne, når det gjøres klart for 7. hovedtrener på bare atten måneder.

Olympiakos. Grekenlands mest suksessrike klubb gjennom historien. Med 79 nasjonale titler (47 i den greske ligaen), er Olympiakos den 9. mestvinnende (i titler) klubben i verden. Det blir da bare trist å følge med hva som skjer hos storklubben.

LES: Miroslav Klose tror knapt det han ser av Harry Kane

Carlos Carvalhal er trener for Olympiakos, som nå ligger på en ok 4. plass, ni poeng bak PAOK på topp etter 21 kamper. Likevel, ifølge ulike greske medier har Carvalhal sagt opp jobben på torsdag på grunn av sterke uenigheter med klubbens sportsdirektør. Okay, fortsatt ikke uvanlig i fotballen verden. Det er bare det at Carvalhal er den sjette treneren siden august 2022.

Dermed skal Olympiakos ut for å finne den syvende treneren på 18 måneder. Kaos-situasjonen beskrives ytterligere med at klubben har hatt tre ulike sportsdirektører – i denne sesongen.

SPORTEN: Antonio Conte har tilbudt sine tjenester til en av verdens største klubber

tabola

No posts to display