Her er grunnen til at Diego Maradona bruker to klokker

0
310

Vi i F7 er ikke redde for å svare på spørsmålet du alltid har lurt på, hvorfor i all verden bruker fotballguden Diego Maradona en klokke på hver arm. – Det burde holde med en mener nå jeg.

Han er selvsagt tilstede på tribunen og støtter Argentina i VM, de trenger all den hjelp de kan få, men de må trolig klare seg uten guds hånd. – Videodømming har tatt effektivt knekken på den muligheten.

Les på Sporten:  Var ikke klar over at det ikke var lov å røyke sigar

Mange tror at tidenes beste fotballspiller som vant VM i 1986 går med to klokker på grunn av en slags «fashion statement», men grunnen er mer sentimental enn som så.

 

 

 

Hvis du så på VM-trekningen i desember, så la du kanskje merke til han Diego Maradona hadde på seg to klokker en på høyre og venstre hånd. – Den sentimentale grunnen er hjemlengsel. Den ene viser tiden der han er og den andre forteller tiden hjemme i Argentina.

 

Med tanke på hvor mye tid han har tilbrakt på reise rundt om i verden, er det en viss logikk i det: bare rundt halvparten av hans spillerkarriere var i Argentina, med mer enn et tiår delt mellom Spania og Italia, mens hans trenerkarrière har tok ham til UAE som ansvarlig for  Al-Wasl og Al-Fujairah.

 

………………………………………..

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste

tabola

No posts to display