Har gjort seg fortjent til United-dress

0
36
Amad Diallo sklir inn til feiring. (foto: sunderland, twitter)

I januar var Erik ten Hag på nippet til å kalle inn Amad Diallo fra utleie hos Sunderland. «Jeg vil ikke stanse prosessen hans», uttalte United-manageren da 20-åringen fortsatte også andre del av sesongen i Sunderland-drakta. Nå får Diallo en spesiell invitasjon som sender signaler om at han er del av Ten Hags plan.

Solskjær og gjengen hentet vingen fra Atalanta for 21 millioner euro i januar 2021, dette på tross av at tenåringen ikke hadde en eneste Serie A-kamp fra start. Forrige sesong fikk Diallo sin første smak på førstelagsfotball på utleie hos skotske Rangers, som endte med 13 kamper og tre scoringer. Denne sesongen har han gnistret til i Championship.

LES: Adidas går bedre enn forventet etter skroting av Yeezy-produkter

Den ivorianske landslagsspilleren har ni kamper på seniorlaget til United (1 scoring), men det er hos Sunderland vingen har tatt de store byksene i utviklingen. 40 kamper på banen denne sesongen, inkludert FA Cup-kampen mot Fulham der Sunderland nesten presset Premier League-klubben ut av cupen i fjerde runde.

13 scoringer på 37 Championship-kamper har fått klubber på balløya til å vende blikket mot 20-åringen. Ifølge Manchester Evening News har United-ledelsen invitert Diallo til FA Cupfinalen mot byrivalene City, 3. juni, som ledd i å få 20-åringen til føle seg involvert i førstelagstroppen. Lokalavisa hevder finale-dressen er tilpasset Diallo og ligger klar for bruk.

LES OGSÅ: Frykter repetisjon av Mudryk-kaoset

20-åringen skal vite han er del av planen til Erik ten Hag fremover.

tabola

No posts to display