Har allerede signert

0
5
David de Gea. (foto: united, twitter)

Etter 12 år på Old Trafford forlot den spanske keeperen David de Gea Manchester United. – Hans enorme lønning og manager Erik ten Hag sitt ønske om å hente inn Andre Onana som ny førstekeeper var årsaken til at det ikke ble en forlengelse.

Tilbudet om halvert lønn ble ikke godtatt av David de Gea.

Les: Parkerer Haaland og Kane: Vil hente Bundesligas definitive toppscorer til Premier League

I likehet med Manchester United har Andre Onana levert svært ujent og gjort en rekke helt unødvendige tabber. Mange mener tirsdagens strafferedning i Champions League kampen mot FC København viser han er på rett spor.

1 – 0 seieren på Old Trafford hadde to overraskende helter, Andre Onana som reddet en straffe og midtstopper Harry Maguire som scorte mål.

I takt med at tabbekvoten til Andre Onana nærmer seg oppbrukt for de kommende fem sesongene, har keepere på nytt blitt linket til Manchester United. 

Det som startet som en nyhet i The Sun er nå bekreftet av Sky Sports og med det en rekke andre medier, nemlig at David de Gea allerede har signert en korttidskontrakt med Manchester United fra januar måned av.

De skriver at grunnen er at grunnen er at Andre Onana kan bli fraværende i en måneds tid i forbindelse med Afrikamesterskapet i januar og februar. – Den tidligere Ajax og Inter Milan keeperen er landslagskeeper for Kamerun.

Mesterskapet varer mellom 13. januar og 11. februar, United kan miste Onana for opptil åtte kamper.

Samtidig som det ser ut til at David de Gea kommer tilbake på en kortsiktig avtale går det nå stadig kraftigere rykter om at Manchester United aktivt søker etter en ny førstekeeper.

Spanias keeper David de Gea trente sammen med resten av det spanske landslaget dagen før EM-kvalifiseringskampen mot Norge

I sosiale medier la De Gea ut en følelsesladd melding til Uniteds supportere. Han spilte for klubben i tolv år og har vært blant lagets beste og viktigste spillere i en årrekke. 32-åringen stopper på 545 kamper og 190 rene bur for United.

Les: Du er i skikkelig trøbbel når du henter inn Lars Bohinen som redningsmann

De Gea har ikke funnet seg ny arbeidsgiver etter at han forlot United. I sosiale medier har det kommet drypp med bilder der han holder treningen ved like og ser på Manchester United damene spille fotball.

tabola

No posts to display