Fire Premier League-klubber står klare for å signere 18-åringen som plutselig er «satt i fryseboksen»

0
291
Roony Bardghji da han fortsatt var på banen og Player of the Match (foto: FC Köbenhavn)

Vi er snart inne i sesongfinalen, noe som også betyr at vi nærmer oss årets store overgangsvindu. En svensk tenåring har skutt frem som en av de hotteste vingene på markedet, i sommer er spilleren med det nesten legendariske Rooney-navnet – men uten e – klar for å skifte beite.

Han var «Manchester United-dödaren», spilleren som kom inn for FC København og sendte United ut av Parken med 4-3 tap og ut av spill i Europa. 18-åringen Roony Bardghji var allerede forrige sommer hot på overgangsmarkedet, etter matchvinner-scoringen begynte speidere for de største klubbene å valfarte til København. Flere jobber for å signere den svenske U21-landslagsspilleren, men det er spesielt fire Premier League-klubber som har albuet seg foran i køen.

LES: Legenden Edinson Cavani hamret inn hattrick på 16 minutter

ifølge engelske HITC har Manchester United, Tottenham, Newcastle og Aston Villa kastet seg inn for å stå først i køen når høyrevingen til rundt 20 millioner pund drar frem signaturpennen i sommer.

Den hyperaktive overgangsjournalisten Romano melder FC København har satt 18-åringen i fryseboksen, da han nekter å signere forlengelse.

SPORTEN: Liverpool kan få totalt overraskende konkurranse om Alonso

Blir et spennende race å følge.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Everton

tabola

No posts to display