Google+ legges ned

0
227
Google+ RIP

Vi forventer ingen store demonstrasjoner Google Norge sine lokaler på Aker Brygge i Oslo. etter at giganten nå har bestemt seg for å legge ned Google+

Det skal være to årsaker, den ene og den viktigste er at nesten ingen bruker tjenesten som skulle konkurrere med Facebook og det ble i vår oppdaget et stort sikkerhetshull som ville svekke tilliten til de få som fortsatt brukte tjenesten.

Les på Popidol: Dette må du få til hvis du ønsker deg støvel av GULL

Flere hundre tusen brukere kan være rammet etter at Google i våres oppdaget et sikkerhetshull. Selskapet valgte å ikke offentliggjøre problemene i frykt for reaksjoner fra tilsynsmyndigheter. Det skriver Wall Street Journal som har mottatt dokumenter om saken.

Google bekrefter datasvikten i et blogginnlegg.

Ifølge Wall Street Journal har det vært mulig for tredjeparter å ta seg inn i Google+ i perioden fra 2015 til mars 2018.

Det ble knappe 8 år for Google + som aldri tok av, tanken i 2011 var å være en direkte konkurrent til Facebook, men annerledes. De opprettet sirkler istedenfor venner og skulle ha et mer intellektuelt «nytte» preg. – Det er helt klart ikke like populært som bilder av dyr og dagens middag. Det var ingen som la ut bilder av en fest med de aller beste på Google +. – Etter en stund kunne Google fortelle det var få som bruker tjenesten og de som er inne bare i noen sekunder. – 90 prosent bruker under 5 sekunder i Google + når de besøker tjenesten.

 

tabola

No posts to display