Google Foto har 100 millioner brukere

0
134

Det er klart det er en fordel å være stor, Google lanserte sin fototjeneste for under 6 mnd siden og har vokst i rekordfart. Google Photos har allerede over 100 millioner aktive brukere. Det er en fototjeneste som i mai ble skilt ut av det sosiale nettverket som ikke har noen brukere Google+.

Ideen til Google ligner det kineserne holdt på med i mange år, kopiere og gjøre litt billigere og 3 % bedre. Google Photos kombinerte funksjonene Carousel fra Dropbox, Apples iCloud og Yahoos Flickr inn i en tjeneste.

Det Google klarte på 5 mnd brukte både Pinterest og Twitter 5 år på gjøre, de har knyttet tjenesten til alle som har Gmail konto og den er gratis.

 

GOOGLE har frigjort 3,720 terabyte lagringsplass

Google kunngjorde også noen interessante fakta i dag om hvordan mennesker har brukt bilder så langt. For eksempel har Google frigjort 3,720 terabyte lagringsplass på brukernes smarttelefoner takket være auto-upload funksjonen. Mesteparten av bildene er naturfoto og vi liker å ta bilde av fjell, strender og himmelen, da særlig sol nedgang og oppgang.

tabola

No posts to display