søndag, juli 11, 2021

Gjør som Therese Johaug kjøp Huawei

Må lese

Frihandelsavtalen med Storbritannia er undertegnet

Næringsministeren undertegnet frihandelsavtalen med Storbritannia i London i går. Avtalen er den mest omfattende frihandelsavtalen Norge noensinne...

Lydbok avtalen er endelig i boks

Forfatterforeningen og Forleggerforeningen er enige om den første kollektive avtalen for lydbok-strømming. Royaltysatsen...

Sønnen fullfører Lucinda Rileys siste bok

Den irske suksessforfatteren Lucinda Riley døde etter en fire år lang kamp mot kreft i begynnelsen av...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det kan være greit å få med seg, nå som VG og Minerva kommentator Jan Arild Snoen går i strupen på Therese Johaug fordi hun ikke bryter sponsorsamarbeidet hun har med det som for øyeblikket er verdens beste mobilprodusent, at vi snakker om mediekanaler som er erkekonservative på grensen til å være reaksjonære.

Den største trusselen ovenfor vår felles sikkerhet er verken Kina, kommunisme eller muslimer, men miljø, virus og det ytterste høyre som for øyeblikket forsøker å gjennomføre et kupp i USA.

Les: Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

VG, Regjeringen og Minerva er i beste fall naive

Man skal være rimelig blåøyd hvis man faktisk tror at innsamlet informasjon fra Tek giganter kun brukes i det godes tjeneste. Norske myndigheter har gjennom overvåkningssamarbeid med USA den åpne dørs politikk, alt vi samler inn sendes over og kan brukes av verdens største drittsekk til akkurat det han måtte ønske. Hvor er ropene fra regjeringen, VG og Minerva mot IPhone og Apple? De leverer absolutt alt til amerikanske overvåkningsmyndigheter.

VG og Minerva peker på hvordan Huawei jobber med et system for ansiktsgjenkjenning som i sin tid igjen kan benyttes av politiet i Kina til å kjenne igjen folk fra den uiguriske minoriteten. – Det finnes neste ikke et mer søkt argument. – Et stykke papir kan brukes til å tegne en pikk, men det betyr ikke at man trenger å gjøre det – eller at vi skal forby Norske Skog.

Ansiktsgjenkjenning kan brukes til noe godt også. – det kan for eksempel brukes til å stoppe den neste høyreekstreme som prøver å ta livet av noen black life matters demonstranter.

Nå må det ytterste høyre i Norge, representert ved VG, Minerva og utgrupper i regjeringen slutte å advare mot Kina og heller gå inn i et godt samarbeid. Konservativisme har aldri vært et godt forsvar mot autokratiske strømninger.

Les på Sporten: Ufattelig hvis Juventus faktisk bytter Ronaldo mot Pogba


Therese Johaug har sponsoravtale med Huawei. Konfrontert med utviklingen det siste døgnet uttaler Johaug-manager Jørn Ernst seg på denne måten til VG og andre norske medier fredag:

«Vi forholder oss til den faktabaserte offisielle informasjonen fra Huawei angående selskapets rolle og holdning til denne saken, og selskapets forpliktelse til menneskerettigheter.»


«I vår generelle vurdering av vårt samarbeid med Huawei, så legger vi til grunn at norske myndigheter og selskaper har et nært og omfattende handelssamarbeid med kinesiske selskaper».


«Vi forholder oss til vår samarbeidsavtale med Huawei, og utover dette har vi ingen kommentarer knyttet til andre aktørers beslutninger vedrørende sitt samarbeid med Huawei.»

Her ser du makkverket av en artikkel i VG, som etter dette ikke bør kalle seg for en nyhetsavis, men for et propaganda-apparat for erkekonservative krefter.

- Advertisement -

Siste nytt

Frihandelsavtalen med Storbritannia er undertegnet

Næringsministeren undertegnet frihandelsavtalen med Storbritannia i London i går. Avtalen er den mest omfattende frihandelsavtalen Norge noensinne...

Lydbok avtalen er endelig i boks

Forfatterforeningen og Forleggerforeningen er enige om den første kollektive avtalen for lydbok-strømming. Royaltysatsen økes fra 25 til 28...

Sønnen fullfører Lucinda Rileys siste bok

Den irske suksessforfatteren Lucinda Riley døde etter en fire år lang kamp mot kreft i begynnelsen av mai. - Hun hadde enorm...

OBOS-prisene falt 2,3 prosent i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo falt 2,3 prosent fra mai til juni. De siste tolv månedene har prisene steget 11,5 prosent.

Vipps lager gigant sammen med Mobilepay og Pivo

Det var bare et tidsspørsmål før Vipps gjennomførte grep for å bli større, eneste usikkerhetsmomentet var hva de hadde tenkt å gjøre....

More Articles Like This