onsdag, desember 16, 2020

Fotball, en fantastisk måte å hente tilbake penger fra rike sjeiker og kinesere

Må lese

Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

I går ble Airbnb notert på børsen samtidig som grunnlegger Brian Chesky ble intervjuet på Bloomberg TV.

Norsk Tipping med nytt tilbud til spillegale

Det høres nesten litt selvmotsigende ut: Fra mandag 14. desember gir Norsk Tipping ut et gratis gamblingfilter...

Stadig mindre sjans for snø på julaften i Sør-Norge

På Sør- og Østlandet har det blitt betydelig færre år med snø på bakken julaften.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Manchester City vant frem i sin ankesak, etter å ha blitt dømt av brudd på reglene i UEFA Financial Fair Play. – Det betyr at FIFA sitt syn at så lenge de bruker egne penger vant frem foran UEFA sine regler som legger begrensinger på at ting skal være i balanse og at det skal taes spesielle hensyn til unge spillere.

Kritikken har ikke latt vente på seg, alt fra Liverpool-manager Jürgen Klopp som mener det var en dårlig dag for fotballen at Manchester Citys dom ble veltet, men personlig er han glad for at City skal spille Champions League.

Les: Nye Mercedes-AMG GT Black Series

«Jeg tror ikke i går var en god dag for fotball å være ærlig. FFP er en god idé og er opprettet for å beskytte lag og ligaer, slik at ingen overforbruker og de vil sørge for at pengene kommer fra de rette stedene».

«Hvis de rikeste klubbene og landene kan gjøre som de vil, vil det være vanskelig. Det vil føre til en verdensliga som avhenger av hvem som eier klubbene eller navnene på klubbene».

«Det er ikke opp til meg å bedømme dette, og det gjør jeg ikke. Jeg håper bare vi holder oss til dette FFP-systemet, og jeg håper de fortsetter å sette grenser for hvor langt man kan gå. Det er bra for fotballen»

Les på Sporten: Spiss-sensasjonens Barcelona overgang i boks

Tottenham manager Jose Mourinho er som vanlig kraftigere i sine uttalelser.

Manchester Citys CAS-dom er skandaløs og katastrofal, men han vil ikke vurdere om klubben er skyldig eller ikke.

«Hvis Manchester City ikke er skyldige i saken, er det en skandale at de vil få en straff på flere millioner. Hvis man ikke er skyldig, skal man ikke straffes. Motsatt bør man bli ekskludert hvis man er skyldig. Uansett er det en katastrofe», sa Mourinho til Sky Sports.

«Jeg sier ikke at Manchester City er skyldige. Jeg sier at hvis man er uskyldig, skal man ikke betale. Ikke et eneste pund».

«Jeg vet at penger ikke er et problem for dem, men likevel. Jeg vet ikke om de er skyldige eller ikke; min kritikk er rettet mot avgjørelsen»

Europas handelsbalanse ovenfor de store oljeproduserende landene og Kina er stort, var er galt med at vi lar de søkkrike sjeikene og de kommunistiske mangemilliardærermene få lov til å bruke så mye penger de gidder her.

Allerede i filmen Flåklypa Grand Prix så vi hvilke positive ringvirkinger det fikk for den lille landsbyen Flåklypa etter at sykkelreparatør Reodor Felgen blir sponset av oljesjeiken «Ben Redic Fy Fazan», det muliggjorde byggingen av racerbilen «Il Tempo Gigante» og overraskeleses seiseren i Flåklypa Grand Prix.

tenk hva som ville skjedd hvis Ben Redic Fy Fazan eller en av hans søkkrike venner, kjøpte f.eks FC København eller Ranheim og ansatte den danske superstjernen Nicklas Bendner med en lønn på en halv milliard i året. – Det ville gitt ekstreme ringvirkninger, trolig ville Hr Bendner kjøpt en Lamborghini eller to, pusset opp leiligheten og kjøpt seg et feriehus, sikkert tatt en tur på byen og trolig ikke kranglet med en taxisjåfør om regningen. – Kort sagt økonomien vil få en innsprøytning enhver krisepakke kan være misunnelig på.

Vi har ingen ting imot at rike kinesere og arabere kjøper en fotballklubb som går dårlig, sprøyter inn milliarder, kjøper alle som har sparket fotball og lønner vanvittig. – Og når de er lei av å tape milliarder kan de selge til enn annen som starter på nytt med nye friske penger.

- Advertisement -

Siste nytt

Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

I går ble Airbnb notert på børsen samtidig som grunnlegger Brian Chesky ble intervjuet på Bloomberg TV.

Norsk Tipping med nytt tilbud til spillegale

Det høres nesten litt selvmotsigende ut: Fra mandag 14. desember gir Norsk Tipping ut et gratis gamblingfilter til spillere som ønsker å...

Stadig mindre sjans for snø på julaften i Sør-Norge

På Sør- og Østlandet har det blitt betydelig færre år med snø på bakken julaften. Meteorologisk institutt har gjort...

Nå skal første kvinne opp på sokkel foran Stortinget

For å markere hundre år med fast kvinnelig representasjon på Stortinget har presidentskapet vedtatt at det skal oppføres en statue av Anna...

Espen Beranek Holm til Radio Vinyl

Komikeren, rockemusikeren og programlederen blir makker med Finn Bjelke i nytt program. Espen Beranek Holm og Finn Bjelke blir...

More Articles Like This