Fet Trailer: Endelig, Sherlock er tilbake

0
96

Da Benedict Cumberbatch og Martin Freeman avsluttet tredje sesong av Sherlock i 2014 regnet de fleste med at BBC ville følge opp med en fjerde sesong i år. Men slik gikk det ikke, til tross for at BBC annonserte at det ville skje og den enorme suksessen serien har fått.

Kommer det mer?

BBC og PBS Masterpiece annonserte nettopp to ting, en spesialepisode satt i viktoriansk tid, med tittelen: Sherlock: Den avskyelig brud skal sendes 1 januar 2016 både i England og USA. (Pressemeldingen sa ingenting om Norge).

Her er den offisielle beskrivelsen av den viktorianske episoden sendt ut av PBS: «Benedict Cumberbatch (The Imitation Game) og Martin Freeman (The Hobbit) tilbake som Sherlock Holmes og Dr. Watson i den kritikerroste moderne gjenfortelling av Arthur Conan Doyles klassiske historier. Men nå våre helter finne seg i 1890-årene London. Elskede figurer Mary Morstan (spilt av Amanda Abbington), Inspector Lestrade (Rupert Graves) og Mrs. Hudson (Una Stubbs) også innfinne seg på 221b Baker Street. »

 

Og vi fikk vite at sesong 4 kommer tidlig neste år, ingen dato gitt enda. Spørsmålet om en 5 sesong har allerede kommet opp, BBC svarer ikke direkte, men likevel ikke spesielt kryptisk at det kommer mer, mye mer.

tabola

No posts to display