fredag, desember 11, 2020

«Evil Dead» tilbake som tv serie

Må lese

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

«Evil Dead» filmene var regissør Sam Raimi sitt gjennombrudd og vel fortjent også, blandingen mellom skrekk og humor slo igjennom. Det var ikke bare Sam som fikk løft i karrieren, hovedrollen som den ekstremt jagete og nervøse Ash gjorde Bruce Campbell til en superstjerne hos en forholdsvis liten, men dedikert fangruppe. Sam og Bruce er begge fra Michigan de møtte hverandre på skolen og har vært venner og til og fra samarbeidspartnere siden da.

Året var 1981 og på et lite budsjett kom de to kameratene ut med filmen «Evil Dead», den ble en kult hit og vises fortsatt på filmklubber over hele verden, etterpå kom også «Evil Dead 2» og «Army of darkness». Bruce som aldri har slått igjennom nok til å bli superstjerne har vært med å småroller i nesten alle Sam sine filmer, et typisk eksempel på en Bruce rolle finner du i «Spiderman 2» hvor han spiller han som introduserer Spiderman nå kan skal inn i ringen og sloss.

Det er det tvilsomme tv nettverket Starz som har klart å overtale nesten hele den originale «Evil Dead» gjengen inkludert Sam Raini, produsent Rob Tappert og stjerne Bruce Campbell til å lage en fortsettelse på historien om Ash som har tilbrakt de siste 30 årene som ufrivillig helt og forkjemper i kampen mot onde ånder og monstre.

Det er bestilt 10 halvtimers episoder som skal gå allerede neste år og handlingen skal starte ved at en pest truer med å ødelegge menneskeheten. Serien vil hete «Ash vs Evil Dead».

At «Evil Dead» nå skal på Starz er ikke nødvendigvis en god nyhet, nettverket har jobbet med Sam og Rob på den ekstremt blodige og sjarmløse tv serien Spartacus tidligere. Krysser fingrene for at «Evil Dead» sjarmen overlever flyttet til tv.

- Advertisement -

Siste nytt

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år gammel av hjerteattakk. Den argentinske...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

More Articles Like This