onsdag, april 7, 2021

«Evil Dead» tilbake som tv serie

Må lese

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

«Evil Dead» filmene var regissør Sam Raimi sitt gjennombrudd og vel fortjent også, blandingen mellom skrekk og humor slo igjennom. Det var ikke bare Sam som fikk løft i karrieren, hovedrollen som den ekstremt jagete og nervøse Ash gjorde Bruce Campbell til en superstjerne hos en forholdsvis liten, men dedikert fangruppe. Sam og Bruce er begge fra Michigan de møtte hverandre på skolen og har vært venner og til og fra samarbeidspartnere siden da.

Året var 1981 og på et lite budsjett kom de to kameratene ut med filmen «Evil Dead», den ble en kult hit og vises fortsatt på filmklubber over hele verden, etterpå kom også «Evil Dead 2» og «Army of darkness». Bruce som aldri har slått igjennom nok til å bli superstjerne har vært med å småroller i nesten alle Sam sine filmer, et typisk eksempel på en Bruce rolle finner du i «Spiderman 2» hvor han spiller han som introduserer Spiderman nå kan skal inn i ringen og sloss.

Det er det tvilsomme tv nettverket Starz som har klart å overtale nesten hele den originale «Evil Dead» gjengen inkludert Sam Raini, produsent Rob Tappert og stjerne Bruce Campbell til å lage en fortsettelse på historien om Ash som har tilbrakt de siste 30 årene som ufrivillig helt og forkjemper i kampen mot onde ånder og monstre.

Det er bestilt 10 halvtimers episoder som skal gå allerede neste år og handlingen skal starte ved at en pest truer med å ødelegge menneskeheten. Serien vil hete «Ash vs Evil Dead».

At «Evil Dead» nå skal på Starz er ikke nødvendigvis en god nyhet, nettverket har jobbet med Sam og Rob på den ekstremt blodige og sjarmløse tv serien Spartacus tidligere. Krysser fingrene for at «Evil Dead» sjarmen overlever flyttet til tv.

- Advertisement -

Siste nytt

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

More Articles Like This