tirsdag, november 30, 2021

«Evil Dead» tilbake som tv serie

Må lese

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

«Evil Dead» filmene var regissør Sam Raimi sitt gjennombrudd og vel fortjent også, blandingen mellom skrekk og humor slo igjennom. Det var ikke bare Sam som fikk løft i karrieren, hovedrollen som den ekstremt jagete og nervøse Ash gjorde Bruce Campbell til en superstjerne hos en forholdsvis liten, men dedikert fangruppe. Sam og Bruce er begge fra Michigan de møtte hverandre på skolen og har vært venner og til og fra samarbeidspartnere siden da.

Året var 1981 og på et lite budsjett kom de to kameratene ut med filmen «Evil Dead», den ble en kult hit og vises fortsatt på filmklubber over hele verden, etterpå kom også «Evil Dead 2» og «Army of darkness». Bruce som aldri har slått igjennom nok til å bli superstjerne har vært med å småroller i nesten alle Sam sine filmer, et typisk eksempel på en Bruce rolle finner du i «Spiderman 2» hvor han spiller han som introduserer Spiderman nå kan skal inn i ringen og sloss.

Det er det tvilsomme tv nettverket Starz som har klart å overtale nesten hele den originale «Evil Dead» gjengen inkludert Sam Raini, produsent Rob Tappert og stjerne Bruce Campbell til å lage en fortsettelse på historien om Ash som har tilbrakt de siste 30 årene som ufrivillig helt og forkjemper i kampen mot onde ånder og monstre.

Det er bestilt 10 halvtimers episoder som skal gå allerede neste år og handlingen skal starte ved at en pest truer med å ødelegge menneskeheten. Serien vil hete «Ash vs Evil Dead».

At «Evil Dead» nå skal på Starz er ikke nødvendigvis en god nyhet, nettverket har jobbet med Sam og Rob på den ekstremt blodige og sjarmløse tv serien Spartacus tidligere. Krysser fingrene for at «Evil Dead» sjarmen overlever flyttet til tv.

- Advertisement -

Siste nytt

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år med Black Friday som fenomen,...

Det lengste stedsnavnet i verden har 85 bokstaver

Innbyggerne i Mamungkukumpurangkuntjunya-bakken i Australia trenger litt tålmodighet med å lære å stave navnet på hjembyen deres. Hver...

Videoautomater tar fullstendig av

Det er lenge siden vi satt på en skjerm og fulgte store firkanter bevege seg sakte fra en side til en annen...

More Articles Like This