ESPN: Trigger verdens nest dyreste overgang

0
132

Paris Saint-Germain har en imponerende angrepsrekke, de har nummer 1 og 2 på den franske seriens toppscorerliste.

Øverst veteran Edinson Cavani med 22 mål så langt i Ligue 1 med skadede Neymar på andreplass med 19 mål. Kylian Mbappe stjerneskuddet som er på lån fra Monaco har foreløpig 10 mål. Hovedstadsklubben ville egentlig kjøpe Kylian allerede i sommer, men på grunn av streng regler om balanse i bøkene ble det første året en låneavtale. 

Kylian Mbappe blir offisielt en Paris Saint-Germain-spiller i sommer etter at de trigger kjøps-klausulen.  Paris Saint-Germain sin 5-2-seier over Strasbourg på lørdag 17 februar sørget for at de kommer på det punktet i sin låneavtale at det utløseren en permanent overgang. En overgang som ifølge ESPN FC-kilder er verdt € 180 millioner med tillegg av bonuser.

Les på Sporten.com : “Vi føler med Neymar, men det kommer til å bli en vanskelig kamp uansett”

Det er bare lagkamerat Neymar som er dyrere i verden, da han kom til Barcelona i sommer var det for  € 222m-signering

Forholdet mellom Neymar og Paris Saint-Germain skal ikke være det beste om dagen. Ryktene vil ha det til at verdens rikeste klubb har intensivert arbeidet med å skaffe en ny stor angrepsspiller i Premier League.

Mbappe har scoret 10 mål og gitt syv assists fra 19 Ligue 1 kamper denne sesongen, men savnet Strasbourg-vinneren gjennom suspensjon.

I mellomtiden vil PSG-backe Dani Alves savne neste ukes Coupe de France kvartfinale sammenstøt med bitter rivaler Marseille etter sin bestilling over helgen.

tabola

No posts to display