Erling Braut Haaland blir smågutt i forhold til John Fredriksen som har blitt 81 milliarder kroner rikere

0
195
Erling Braut Haaland

John Fredriksen er perfekt plassert for en verden i krise. Han har blitt 81 milliarder kroner rikere på et år, mest pågrunn av eksplosjon i rater på transport. – Nå hver gang du lurer på hvorfor alt er så dyrt og lånet ditt koster så mye er det fordi skuffer penger rett inn i lomma på den 79 år gamle shippingmagnaten som i tillegg eier inkassoselskaper slik at han kan skvise ut den siste resten av dine penger.

Kapital sin oversikt over landets formuer er ute i dag. – Helst øverst og ganske alene finner du John Fredriksen med en formue på 205 milliarder. På andreplass finner du Ole Andreas Halvorsen som alltid ser sur på på bilder med en formue på 63 milliarder.

Totalt har de 400 rikeste en formue på 1876 450 000 000 kroner!.

Erling Braut Haaland er Norges 240. rikeste etter at hans formue har økt til 1,8 milliarder kroner. Opp 800 milliarder fra i fjor.

«Etter at Haaland nå har vunnet tre finaler på kort tid, og ble toppscorer i både Premier League og Champions League, er det liten tvil om at han har innfridd alle bonuser som må være i kontrakten til Manchester City. Og alle bonuser som ligger i eventuelle sponsoravtaler», skriver Kapital.

Les: Chris Evans har ikke utelukket han kommer tilbake som Captain America


Kapital trekker også fram at det er flere utenlandske medier som har beregnet Haaland formue langt høyere. Forbes har blant annet anslått formuen hans til 2,1 milliarder kroner, mens britiske Daily Mail mener at den ligger på 2,6 milliarder.

Les på Sporten: Football-Insider: Det murres skikkelig i United-garderoben


Kapital topp-seks idrettsutøvere:
1) Haaland, fotball: 1,8 milliarder
2) Bjørn Maaseide, sandvolleyball: 1 milliard
3) Bjørn Dæhlie, langrenn: 800 millioner
4) Viktor Hovland, golf: 500 millioner
4) Martin Ødegaard, fotball: 500 millioner
6) Casper Ruud, tennis: 400 millioner

tabola

No posts to display