Chris Evans har ikke utelukket han kommer tilbake som Captain America

0
19

Captain America-stjernen Chris Evans har sagt at han ikke har utelukket å returnere til Marvel. I et intervju med GQ, da han ble spurt om han ville vurdere å gå tilbake til MCU, sa Evans «Ja, kanskje… Jeg vil aldri si aldri, bare fordi det var en så fantastisk opplevelse. Men jeg er også veldig verdifull med det. Det er noe jeg er veldig stolt av.»

2019s Avengers: Endgame var Evans siste MCU-opptreden. Rollen blitt adoptert av Anthony Mackies Falcon, en fakkelpassering som også skjedde i Marvel-tegneseriene.

Les: Pep Guardiola har kommet tilbake til klubben

Siden Avengers-kodens høydepunkt har imidlertid ingen av de «nyere» egenskapene i MCU fanget den offentlige fantasien, eller store penger på billettkontoret, på samme måte som Marvel-storhitters som Captain America-filmene.

Dette er delvis det som har ført til noe krav om at tidligere MCU-stjerner skal komme tilbake. Men det høres ut som det er nettopp det Evans ønsker å unngå.

«Jeg ville ikke ha det svarte øyet hvis det føltes som en kontanter eller hvis det ikke levde opp til forventningene, eller hvis det bare føltes som om det ikke var knyttet til den originale tingen. Så snart, sier Evans.

Han jobber ikke mye for øyeblikket, i hvert fall i filmindustrien. «Jeg har ikke jobbet i hele år og har ikke tenkt å gjøre det, noe som har vært deilig,» sa Evans til GQ.

Siden Endgame har Evans spilt i noen få big-hitters. Disse inkluderer en utmerket sleazy turn i Knives Out og en hovedrolle i The Grey Man, Netflixs femte mest populære film til dags dato.

Han planlegger å jobbe mindre i fremtiden, om noe. «Jeg kunne bare lage møbler for ingen og være lykkelig,» sier Evans. «Jeg har lyst til å bare røyke en joint, sette på litt musikk, og gjerne gå inn i keramikk.»

Hvis bare vi alle hadde råd til å ta en slik tilnærming til livet, ikke sant?

Chris Evans neste bemerkelsesverdige filmroller er David Yates-regisserte Pain Hustlers, som kommer på kino 20. oktober, og kommer til Netflix en uke senere. Og Red One, en julefilm der han spiller sammen med Dwayne Johnson.

Red One er en film fra Amazon Studios, som angivelig skal ut i tide til jul. Og likevel har vi hørt veldig lite om det til dags dato. Red One er regissert av Jake Kansan, regissør for begge de siste Jumanji-filmene med Dwayne Johnson i hovedrollen,

Liker du lyden av det? Sjekk ut vår kortliste over de beste alternative julefilmene. Og ikke glem å stemme på Captain America hvis du tror han er tidenes beste Avengers-karakterer…

Les på Popidol: Olivia Dunne kan ikke tro at hun har flere følgere enn Michael Phelps

tabola

No posts to display