fredag, desember 10, 2021

Endelig er Louis C.K. tilbake på scenen

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

En av verdens morsomste menn Louis C.K. trakk seg fra rampelyset for 10 måneder siden etter en rekke Me Too hendelser. – Han føyde seg inn i rekken av menn som har tråkket over streken i sitt forhold til kvinner. Noen har brutt loven og bør straffes hard, mens andre som i tilfelle Luis C.K bare har vært dum, ekkel og keitete. 

Han har på turne spurt sine kvinnelige kolleger om han kunne onanere foran dem og så etter å  ha fått ja gjennomført handlingen. – Det som har gitt han problemer er at han har vært vesentlig mer populær enn sine kolleger og dermed befinner seg i en maktposisjon ovenfor dem.

Les på Sporten: Hvorfor har lynraske Kyle Walker kuttet hull bak på sokkene?

Louis CK burde flytte fra USA til Europa, her er vi for sex og imot våpen.

Da Luis C.K ba kom med en uforbeholden unnskyldning i november 2017 fortalte han samtidig han ville trekke seg tilbake en stund:

«Jeg har tilbrakt min lange og heldige karriere ved å snakke og sier akkurat alt jeg vil, Jeg skal nå gå tilbake og bruke lang tid på å lytte.»

Forrige søndag kveld entret Luis C.K som ikke er dømt eller anklaget for noe som helst uventet scenen på Comedy Cellar, en berømt klubb i New Yorks Greenwich Village. – Mange mener 10 måneder ikke er lenge nok.

Hadde Louis CK sett ut som George Clooney eller han fyren i «Fifty shades of gray» ville dette aldri skjedd.- Uheldigvis er han rødhåret og lubben.

Det ble en blandet mottagelse, mange i salen, spesielt reportere og noen kvinner mente at 10 måneder i skammekroken var for kort. – Me Too har kostet han millioner av dollar, han tar tatt ned sin YouTube kanal, slettet Twitter som begge hadde over 10 millioner følgere og kansellert, men verst av alt i nesten et år har vi vært blokkert for muligheten til å oppleve CK. – Vi har savnet han.

Det var The Times som var tilstede og først skrev om comebacket,  Michael Ian Black tilbød sin støtte med følgende «Folk må ha lov til å tjene sin tid og fortsette med livet. Jeg vet ikke om det har vært lenge nok, eller om hans karriere vil komme seg igjen, eller hvis folk vil ha ham tilbake, men jeg er glad for å se ham prøve. »

At noen skal få yrkesforbud og straffes for resten av sitt liv for noe som var dumt og sikkert ekkelt, men ikke forbud virker urimelig. Kritikerne i Me Too bevegelsen mener at han ikke har sonet sin tid og dermed ikke er straffet og kan komme tilbake. Den argumentasjonen sier at hvis han hadde gjort noe straffbart og sittet i fengsel de siste 10 månedene hadde det vært helt greit at han kom tilbake, nå skal han heller straffes for alltid ved å være i ingenmannsland.

HANNAH GIORGIS som skriver for The Atlantic sier:

«Men Louis C.K. har ikke, på noen måte, «tjent sin tid.» Komikeren ble ikke fengslet eller på annen måte institusjonalisert. Å påberope seg straffes rettferdighet er å prioritere C.K.s karriere, den dyrebare, ikke-menneskelige enheten, over hans ofres helbredelse. Det forvirrer også en grunnleggende misforståelse av hvordan fengselssystemet påvirker menneskene det forstyrrer. Enhver som har intim kjennskap til fengsling, ville ikke likestille C.K.s korte tid borte fra glamouren av det offentlige liv til fengsling og i ensomhet innrømme skyld».

Artikkelforfatteren skriver også at hun håper han mislykkes med sitt nye materiale og at hun ønsker han aldri kommer tilbake. Egentlig burde han fengsles for alltid.

I USA er de grunnleggende redd for sex og har egentlig alltid vært det. Landet aksepterer at det skytes og drepes over 90 mennesker hver eneste dag, at politikerne er gjennomkorrupte og drives som en mafiaorganisasjon, at rasister velges inn i kongress på nasjonalt og i Washington, at de som Norge selger våpen til verdens verste terrorstat Saudi Arabia, ødelegger miljøet og setter med det hele kloden i fare.

Det er viktig at vi lever i et miljø hvor vi kan flørte, dumme oss ut og be om unnskyldning og gå videre

Det er ikke, selv for de mest aktive i Me Too bevegelsen Louis CK som er fienden, det er nok av drittsekker å ta av.

- Advertisement -

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This