Endelig er Kevin Spacey tilbake i en storfilm

0
60

En av verdens aller beste skuespillere Kevin Spacey er en fryd på se på det store lerretet. – I 2017 ble han anklaget i for seksuelle overgrep og uønsket seksuell adferd av flere menn og med det fikk han terminert alle sine kontrakter.

TV serien House of Cards fortsatte bare en sesong etter karakteren Francis Underwood spilt av Kevin Spacey forsvant. Siste film ut var Billionaire Boys Club som ble sluppet så stille som mulig i 2018.

Les: Nekter at mine skattepenger skal finansiere Elon Musk

Nå fem år senere er Kevin Spacey endelig tilbake. – Han vil spille i storfilmen «1242 – Gateway to the West» som handler om barnebarnet Batu Khan til Djengis Khan. Batu Khan ble valgt til leder for den vestlige delen av det mongolske riket.

Opptakene starter i oktober og vil veksle mellom Ungarn og Mongolia. Rollelisten inkluderer også Eric Roberts, Christopher Lambert, Terence Stamp, Jeremy Neumark-Jones (Belgravia) og Genevieve Florence (Monaco: On The Brink of War). Filmen skal regisseres av den ungarske regissøren Péter Soós, basert på et manus av Aron Horvath og Joan Lane. Produsent vil være Bill Chamberlain og Kornel Sipos.

Kevin Spacey spiller kardinal Cesareani, en utsending fra paven, som ankommer en ungarsk fort idet Batu planlegger et siste angrep som potensielt sett kan åpne for en invasjon av Europa.

Man kan ikke finne en mer passende rolle enn en kardinal for en skuespiller som er dømt for seksuelle overgrep (men ikke dømt).

Les: EA Sports dropper FIFA

Eneste som står igjen er privat søksmål:

Skuespilleren Anthony Rapp, som har en av hovedrollene i TV-serien Star Trek: Discovery og en ikke navngitt mann hadde anlagt et privat søksmål mot den amerikanske «House of Cards»-skuespilleren og en hendelse da de to var 14 år gamle.

Men året etter trakk den ikke navngitte mannen søksmålet, fordi han av domstolen ble pålagt å stå frem med navn i retten, noe han ikke ønsket. Senest i april søkte Spacey en føderal domstol om å legge bort saken der Rapp anklager ham for overgrep.

To andre filmer med Kevin Spacey er i produksjon, Peter Five Eight, som vi ikke vet hva handler om enda og L’uomo che disegnò Dio som handler om en blind artist.

Les: Coutinho er «sluppet løs»

tabola

No posts to display