Elendig manus, surfing og fallskjermhopping

0
124

Mystiske veltrente menn i bar overkropp kaster seg ut av fly, uten fallskjerm. Du får nærbilder av biceps og magemuskler, de i fritt fall tar igjen en som tok med fallskjerm. Adrenalinet pumper. Hele verden har fått noen nye sexsymboler. Bar overkropp igjen, de sloss litt, denne gangen på reise etter den perfekte monsterbølgen, den som dreper deg hvis du gjør en minste feil, adrenalin rush og nærbilder. Bankran, de er enda mer mystiske denne gangen med døde presidenter, høyt tempo, trekantdrama, velger hun den snille eller den slemme og selvfølgelig mer vold. Vi elsker det, men vil vi ha det en gang til?

Filmen du ikke var klar over at du venter på kommer tilbake. Point Break remake har presentert sin første trailer. Filmen som kommer til jul viser at det blir enda høyere bølger, lengre fritt fall, enda mer spektakulære bankran og mer hud, mye mer hud.

Point break remake kommer dagen etter julaften på kino. FBI agenten Johnny Utah er tilbake uten Keanu Reeves og det samme er den kriminelle mesterhjernen Bhodi som av naturlige årsaker er tilbake uten Patrick Swayze.

Point break originalen er enorm suksess, men storyen var tynnere enn bladgull, dette ser enda tynnere ut.

Kvinnen på bildet fikk være med i filmen
Kvinnen på bildet fikk være med i filmen

FBI agenten Johnny Utan gikk undercover i et kriminelt miljø som lever for spenningen, blir forelsket i jenta til hoved skurken og må overbevise om at han er til å stole på gjennom spektakulære stunt og deltagelse i kriminell virksomhet. Spenningen i filmen handler om han får den vakre fristerinnen og om han velger å fortsette som agent eller bli kriminell.   Lenge var det Gerard Butler som var tiltenkt en hovedrolle, hanleste manus og sa takk for seg. De to hovedrollene spilles nå av karakterskuespillerne Luke Bracey og Edgar Ramirez.

Hvordan kan vi mene at en film som kommer i desember har elendig manus? se trailer under, vi tar sjansen på at vi har rett.

tabola

No posts to display