Egyptisk supporter fortsetter arbeidet til Sergio Ramos

0
149
Du tenker ikke mye når du senere klemmer til på venstre skulder på stjerna ditt...

Egypt holdt denne helgen pusten. Deres nasjonalhelt, Mohamed Salah, deltok på trening med det egyptiske landslaget på søndag. Men det viste seg at det ikke var selve treningen som utgjorde risikoen for Salah, men møtet med fansen.

Den egyptiske landslagslegen uttalte seg om at Liverpool-spilleren fortsatt kjenner til smerten, og er derfor lite trolig klar for VM-kampen mot Uruguay på fredag.

Les: Salah stiller ett krav til Sergio Ramos

Det er greit at det oppleves som kult å ta selfier med sine helter, men hva gjør så en egyptisk supporter når han får muligheten til nærkontakt med idolet sitt?

Jo, han tar et godt grep rundt skulderen på Salah – ja, du hørte riktig – og klemte til mens han kikket fårete inn i telefonkameraet sitt.

Det denne tankeløse mannen kvalifiserte garantert til plass på egypternes hatliste, hvor Real Madrid-spilleren Sergio Ramos ikke overraskende regjerer på topp.

Les: Sergio Ramos svarer på galskapen fra Liverpool

Salah ble merkbart ukomfortabel med situasjonen, så det sier seg selv at 25-åringen trenger mer tid når han skal møte motstandere á la oksen Ramos i hver eneste VM-kamp fremover.

Og i Liverpool sitter Jürgen klopp og holder pusten, og ønsker garantert at Salah beholder treningsdressen på den neste måneden.

Mer fra fotballens vidunderlige verden finner du på sporten.com

 

tabola

No posts to display