Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

0
45

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge med på en av toppfotballens yngste manageren. Edin Terzić som nå er 36 år gammel ble født i Jugoslavia, familien hans flyktet omtrent samtidig som landet gikk i oppløsning.

Han var en god, men ikke genial fotballspiller. Angrepsspilleren har spilt for en rekke klubber i lavere divisjoner i Tyskland, men det var først som trener det virkelig tok av.

Les: Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Han startet som speider for klubben han nå er manager for, han fikk sjansen av Liverpool sin suksessmanager Jürgen Klopp. – Etter det han har vært «fast» assistent for Slaven Bilić, blant annet i Beşiktaş og Lokomotiv Moscow.

I fjor ble han først midlertidig manager og så fast i klubben han var fan av som liten gutt. Nå står han som 36 år gamle manager midt i stormen rundt Erling Braut Haaland.

Les på Sporten: Bekreftet: Gerrard får kapteinen med videre

Jeg kan ikke stoppe Mino Raiola og Alfie Haaland fra å reise, sier Dortmund-sjef Edin Terzić på en pressekonferanse før Champions League-kampen mot Manchester City i kveld.

I helgen møtte Haalands agent Mino Raiola og Alfie Haaland Barcelona og Real Madrid i Spania – det satte fart på ryktene om en mulig overgang for Erling Braut Haaland denne sommeren.

– De er voksne og de kan velge selv hva de vil gjøre. Jeg kan kun påvirke Erling og vi er glade for å ha ham på vårt lag, sier Terzić.

Les på Popidol: Bare plast igjen av glamourmodell Katie Price

tabola

No posts to display