tirsdag, april 6, 2021

Eddie Van Halen er død, han ble 65 år gammel

Må lese

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Eddie Van Halen var en enormt betydningsfull gitarist, hans kongedømme strakk seg langt ut over bandet Van Halen som han var grunnlegger av.

Eddie Van Halen var en multiinstrumentalist, han kunne plukke opp et instrument og instinktivt spille på høyt nivå. – I tillegg til gitar som han revolusjonerte spilte han også piano, keyboard, bassgitar og trommer.

Hans store idol var Eric Clapton som senere har fortalt verden han er en stor beundrer av Eddie Van Halen og at han trolig vil bli blåst av banen i en jam.

Den legendariske gitaristen ble 65 år noe hans sønn bekrefter på Twitter sammen med sin erklæring av evig kjærlighet og sorg:

Eddie Van Halen er en av verdens mest anerkjente gitarister. Han ble kjent for sin ekstreme hurtighet på gitar, og er også kjent for å være en av de beste til tapping. Han ble i 2011 ranket som nummer åtte på «Rolling Stones liste over 100 største gitarister gjennom tidene».

Han har vært gjestemusiker på flere innspillinger til andre artister, blant annet spiller han gitarsoloen i Michael Jacksons «Beat It» fra 1982.

- Advertisement -

Siste nytt

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

More Articles Like This