Dette er Tysklands neste landslagssjef

0
226

«Sniffi fingers» gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen. Den 60 år gamle landslagssjefen Joachim Löw er lovet neste års EM, rundt omkring i Europa, og VM i Qatar året etter.

Det tyske folk håper på at Liverpool manager Jürgen Klopp skal være klar til å overta umidebart etter Qatar VM, men det ser ikke ut til å gå. Hans kontrakt går frem til etter sesongen 2023/24 og med dagens annonsering må de smøre seg med tålmodighet.

Les: Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Klopp annonserte at han går ut kontrakten for så å ta seg en friår, det ligger i kortene at han kommer til å ta over det tyske landslaget, en stilling som er langt roligere å lede verdens beste klubb.

I et intervju med SWR Sport, sier Klopp at planen er at om fire år, etter totalt ni år som Liverpool trener, ønsker han å «ikke gjøre noe» i et år.

Det er med andre ord litt tid mellom at kontrakten til Joachim Löw går ut på dato og når Jürgen Klopp er ledig på markedet.

«Kanskje en klubb, et landslag eller ikke noe i det hele tatt. Om fem år kan verden se veldig annerledes ut»

Les på Sporten: Vil betale det som kreves for N’Golo Kante

Han snakket også i intervjuet om hvordan de skal feire Premier League tittelen:

«Vi kommer til å prøve å feire tittelen på en spesiell måte. Vil ønsker å feire livet. Folk kan nå planlegge lenger slik at de kan være der. Kanskje vi kan lage noe ut av det som aldri har skjedd før».

Etter å ha vunnet mesterligaen for ett år siden, ble klubbens første seriegull siden 1990 sikret i slutten av juni, har ikke lysten på å vinne forlatt Jürgen Klopp. – Det er den enorme suksessen som Klopp har vært med på å skape for Liverpool som gjør det nesten umulig å gå til en ny klubb. Klopp elsker Liverpool og Liverpool elsker Klopp. – Tanken på å slå sin «kjærlighet» ut av Champions League bare et år etter han slutter er utenkelig og det å skulle lede et annet land enn Tyskland, merkelig.

tabola

No posts to display