Det finnes ikke noe hippere akkurat nå

0
265

Jeg følger ikke med på mote og forventer ikke effektivitet. Det som er mest inn akkurat nå er å være fullstendig ute. Jeg bryr meg overhodet ikke i en ekstrem grad og jeg bruker mye tid på det. Lenge nå har den glatteste barberingen blitt byttet ut med store mullalignende skjegg.  (Tidligere var det bare stygge som hadde skjegg) Retro er hipt, så lenge det online, mobilt og lett å synke med alt de andre tingene.

Vi har tidligere skrevet om hvordan vinyl har funnet tilbake til butikken og det selges å stort monn, og det øker, salget av vinyl er nå det høyeste på 20 år.

Det er selvsagt at man ikke bare kan høre på en vinylplate i stua på et stort anlegg, det er klart du må ha musikken med deg når du skal ut og lufte skjegget. Den bærbare vinylspilleren er det hippeste akkurat nå, og muligens det hippeste noen sinne.

vinyl3

På 80-tallet en gang omtrent samtidig med Poco Loco og Bik Bok kom den bærbare vinylspilleren Rawman 3000.

Stor fyldig lyd, skikkelig dyrt og gjennomarbeidet og nå i butikken igjen. Vel selvfølgelig tilpasset dagens krav og med en produksjon som er i små kvanta.  Mange akkurat nok til at noen blir rike og såpass få at de som sover i timen ikke får kjøpt.  (Et søketips for deg som er interessert er Rocket & Wink)

» The Rawman leveres med fjærvekt, Stereo hodetelefoner, USB-port, Smartkort, antenne for Bluetooth -tilkobling og praktisk bærereim. Videre en eksklusiv Hot Line knapp som lar deg bære på en samtale eller synge sammen over musikk. » Den tilbys i tre størrelser (7, 10 og 12 – tommer)

les også: Technics SL 1200 platespiller er tilbake

Skikkelig hipt og kult, men hva hvis det riper, tenker du kanskje! Da skal du huske, man kan ikke bevege seg fort og kult samtidig.

vinly3

 

vinyl2

 

tabola

No posts to display