Det er fantastisk skuffende Neymar støtter Jair Bolsonaro

0
61

Noen burde gi den brasilianske fotballstjernen Neymar en skikkelig oppstrammer etter han støtter Brasils president Jair Bolsonaro rett før presidentvalget.

Neymar som tjener 350 millioner kroner i året som spillere for Paris Saint-Germain har tydeligvis ikke satt seg inn i hvilken katastrofe Bolsonaro er for sitt hjemland Brasil (og egentlig resten av verden).

Bolsonaro er en ekte fascist av verste sort, som aktivt bruke religion for å undertrykker svake grupper, hogger regnskog, tråkker på folks rettigheter, korrumperer rettssystemet og forvaltning og drømmer om en dag å være keiser av Brasil.

Nivået på valgkampfusk, undertrykking av valglister, og millioner som blir stengt ute fra valglokalene gjør at mange omtaler valget i Brasil som et organisert forsøk på statskupp. – Vi vet om noen dager om verdens syvende mest folkerike land er et demokrati om noen dager.

Les: Arsenal går etter Xavis utvalgte

Det er ingenting som er formidlende omstendigheter for Neymar, som er en superstjerne i hjemlandet å støtte en diktator wannabe.

Fotballstjernen viste Bolsonaros valgnummer, 22, i en video der TikTok der han danset til en av presidentens kampsanger.

Kritikken mot Neymar er massiv og kan få konsekvenser for hans tilværelse i Paris. – PSG sine fans vil ikke gå med en drakt med et navn som så tydelig er anti demokratisk og anti mennesker. kritikk

En som tidlig gikk ut med kritikk er fotballspilleren Walter Casagrande som i sin spalte i UOL Esporte skriver at Neymar “avslører sin mangel på sosial bevissthet”.

Les: Fifa-skandalen fortsetter å sende pamper i fengsel

Neymar kommer selv med et tafatt forsøk på å forsvare seg.

Det brasilianske presidentvalget holdes i helgen.

Carlos Casagrande om Neymar:

«Nå må du spille bra i cupen for at Brasil skal vinne den sjette, fordi du støtter en kandidat som vil bli beseiret og vil forsøke et statskupp. Oops, beklager, skjorte 10. Du må ikke engang vite hva et statskupp er.»

tabola

No posts to display