Det blir mer Champions League på TV2

0
29

Neste års Champions League får et nytt format. – Viktigst antall lag økes fra 32 til 36 og som følge av det, antall kamper økes fra 125 til 189. Det som ikke endres er TV 2 som har sikret seg mer Champions League fotball.

I forbindelse med gårsdagens kvartfinalekamp mellom Arsenal og Bayern München kom TV 2 sjef Olav T. Sandnes med nyheten om at de hadde sikret seg tre nye år med Champions League. (En kamp som endte 2 – 2. Også den andre kvarfinalekampen mellom Real Madrid og Manchester City, 3 – 3) «Vi opplever en enorm interesse for Champions League, og vi ser fram til å videreutvikle denne fantastiske fotballturneringen på våre plattformer. Dette er en stor dag for oss i TV 2»

Les: Kunstig intelligens (AI) har spådd hver Champions League-vinner frem til år 2103

TV 2 har hatt eksklusive rettigheter til å vise Champions League siden 2021. Den nye avtalen varer fra kommende sesong og fram til sommeren 2027. «Denne Champions League-sesongen har så langt gitt oss noen fantastiske fotballøyeblikk med norske profiler i sentrale roller. Akkurat nå står Erling Braut Haaland på en av de aller største scenene i Madrid, mens Martin Ødegaard fronter Arsenal i London. Både Real Madrid – Manchester City og Arsenal – Bayern München er jo utrolige kamper med nordmenn i helt avgjørende roller.

Les på Sporten: Dette er Ole Gunnar Solskjær etter han erstattet Jose Mourinho som midlertidig manager

Sandnes sier ikke noe om det blir endringer i pris etter forlengelsen og Champions League sitt utvidede format.

I kveld er det to nye kvartfinaler, de kan du følge på Sporten.com sin livetjeneste.

tabola

No posts to display