Denne klubbdrakten er ikke verdt 200 000 kroner ekstra i uka

0
126
Når 200 000 - ekstra i uka ikke er nok. (foto: premier league)

Det så stygt ut i perioder, men Crystal Palace var en av klubbene som reddet seg fra nedrykk fra Premier League forrige sesong. Dette i seg selv er verdt titalls millioner kroner for klubben. Lykkes de nå med forhandlingene som pågår, forsvinner noe av pengene inn på Wilfried Zahas lønnskonto.

Zaha spilte en ekstremt viktig rolle for trener Roy Hodgson og Crystal Palace. Dette ble selvfølgelig lagt merke til «der ute».

Når buketten med klubber som ønsker Zaha består av Tottenham, Everton og Borussia Dortmund, er det ikke rart den ivorianske landslagsspilleren glatt kan takke nei til Crystal Palace når de tilbyr ny kontrakt med ukelønn på 1,3 millioner kroner.

Ikke overraskende er Palace-supporterne aktive på sosiale medier med oppfordring til egen klubb om å gjøre det som kreves for å beholde vingen.

Les: Endelig en Premier League-klubb som er fornøyd med keeperne sine

Zaha skal visstnok ha en markedsverdi på 750 millioner kroner, men for Palace og supporterne er verdien større å beholde stjerna som står notert med  22 mål og 16 assist på 146 kamper i Palace-drakten.

Ser ikke lyst ut, Hodgson. (foto: crystal palace)

Ifølge Hitc.com skal Palace nå være villige til å øke ukelønnen til 1,5 millioner kroner etter å ha kvittet seg med spilleren Yohan Cabaye fra lønningslisten.

Les: Superveteran fortsetter i Premier League

Vi heier på Crystal Palace i kampen om å holde beileren Tottenham på avstand, men tror neppe to hundre tusen kroner i uka er nok for å holde Zaha tilbake.

Les: Mer fra fotballens vidunderlige verden på Sporten.com

 

tabola

No posts to display