Daily Mail: Højlund sendte klage til United-treneren

0
1
Rasmus Højlund skjønte han måtte sette ned foten. (foto: Manchester United)
Advertisement

Da Rasmus Højlund ble hentet til en av verdens største klubber i desperat nød etter en spiss à la Haaland hos byrivalen, hadde den da 20 år unge spilleren ikke mange kampene utenfor dansk liga. Hos Atalanta i Serie A hadde Højlund notert seg med 34 kamper og 10 scoringer. Dette var utgangspunktet før overgangen til Manchester United forrige august. Det ble en frustrerende start der det toppet seg i november.

Halvveis inn i debutsesongen til Rasmus Højlund hadde den av Ten Hag utpekte nye toppscoreren overhode ikke vært del av spillet i Premier League. Selv legenden som Alan Shearer og Gary Neville begynte å synes synd på 21-åringen. Spissen misbrukte riktignok flere gode målsjanser, men løp stort sett en hel kamp uten å få spesielt mye å jobbe med. Fra rundt nyttår smalt Højlund til med scoringer i seks Premier League-kamper på rad som historiens yngste spiller. Ifølge Daily Mail har det vært runder med oppvask internt som har ført til at det løsnet for dansken.

LES: Skrev El Clasico-historie hos Real Madrid

Daily Mail hevder Højlund sendte av gårde en klage til Erik ten Hag på kaptein Bruno Fernandes etter en krangel med Diogo Dalot.

Her er historien: Højlunds frustrasjon skal ha kommet fra det han opplevde som manglende involvering i spillet, spesielt oversett av Fernandes i angrepsspillet. Ifølge Daily Mail kokte det over etter tapet mot FC København i Champions League i november. Det skal ha vært krangel mellom Højlund og Dalot, der kaptein Fernandes hadde tatt landsmannens parti.

Dette skal ha skapt enda dårligere stemning mellom dansken og den portugisiske duoen. Så hvordan ble dette løst? Daily Mail hevder Ten hag og trenerstaben anbefalte Højlund om å løse det face-to-face med Dalot. Her skal de to spillerne sammen med Fernandes ha løst opp i situasjonen. Højlund-scoringer i seks kamper på rad fra slutten av desember tyder på at oppvaskmøtet fungerte.

SPORTEN: Ratcliffe gjør som Hollywood-stjerna Ryan Reynolds, men ikke helt…

tabola

No posts to display