Cristiano Ronaldo truet med DEPORTASJON

0
396

En ting er krystallklart etter dagens nyhet fra Saudi-Arabia. – Michael Jackson kunne ikke satt sine ben i landet, for den klassiste dansebevegelsern er ulovlig i landet.

Cristiano Ronaldos opphold hos Al-Nassr kan bli en god del kortere enn han kanskje ønsket seg, ettersom Manchester United- og Real Madrid-legenden har tiltrukket seg svært negative overskrifter i Saudi-Arabia. – Og ingenting står i avisen uten at kongefamilien har godkjent det.

Kan bli sendt ut av landet og med tape tape 2,2 milliarder i året som ansatt i klubben Al-Nassr.

Faktisk har Ronaldo blitt truet med utvisning fra landet etter en gest han gjorde etter at hans Al-Nassr-lag ble beseiret av Al-Hilal 2-0 på tirsdag. – Advokat Nouf bin Ahmed ser ut til å ha startet en kampanje for å få Ronaldo tvunget ut av landet som et resultat av hans handlinger etter den kampen.

Les på Radiosporten: Skal knuse Real Madrids drøm om Haaland-signering

På Twitter sa de: «Jeg følger ikke sport. Selv om Al-Hilal-publikummet provoserte Ronaldo, burde han ikke ha svart dem.

«Denne oppførselen er en forbrytelse».

«Det regnes som en forbrytelse av offentlig vanære og er en av forbrytelsene som medfører arrestasjon og utvisning, hvis den er begått av en utlending, så vi vil sende inn en begjæring til påtalemyndigheten i denne forbindelse.»

Al-Nassr oppklarte imidlertid hendelsen til journalisten Muhammed Al-Enezi og sa: «Ronaldo lider av en skade. Utfordringen hans med Gustavo Cuellar, Al-Hilal-spilleren, startet med et slag i et veldig sensitivt område. Dette er bekreftet informasjon .

«Når det gjelder fansens forklaringer, står de fritt til å mene hva de vil.»

Ronaldo kan imidlertid møte en langt strengere sanksjon for et klipp som ble tatt da han forlot banen på slutten av kampen. Da han forlot banen for å gå ned tunnelen, viste et videoopptak at 38-åringen berørte lyskeområdet gjentatte ganger.

Slike gester blir sett på som støtende i Saudi-Arabia, hvor det er strenge lover mot slike uanstendigheter.

Ronaldo får allerede spesialbehandling i Saudi-Arabia for å kunne bo sammen med Georgina Rodriguez, hans partner. Paret har blitt unnskyldt landets lover som forbyr ugifte par å bo sammen.

– Selv om rikets lover fortsatt forbyr samliv uten ekteskapskontrakt, har myndighetene nylig begynt å lukke øynene og ikke lenger straffeforfølge noen, sier en advokat til EFE. «Selv om disse lovene brukes når det er et problem eller en forbrytelse.»

Ronaldos siste handling kan derfor skape ytterligere problemer etter en lovende start på Al-Nassr.

Les på Sporten: Newcastle står klare hvis forhandlingene med Chelsea strander

Flaks Cristiano Ronaldo ikke er fra Saudi-Arabia. – Han kjæreste Georgina Rodriguez ville blitt pisket for at de bor sammen og for å ta seg selv i skrittet er bare døden godt nok!.

tabola

No posts to display