onsdag, mai 5, 2021

Courtois kjøper ikke Liverpools røverhistorie

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...

Thibaut Courtois er en gigant på og utenfor banen. Vanligvis kommer det ikke så mange uoverveide gloser fra belgieren, så når han nå uttaler seg om sin keeperkollega hos Liverpool, er det grunn til å følge litt med.

Den belgiske landslagskeeperen ble forrige uke linket til en usannsynelig sannsynlig overgang til Liverpool.

Les: Sommerens mest vanvittige Liverpool-rykte?

Usannsynlig fordi Chelsea trolig er lite lystne på å selge keeperen til rivalen, sannsynlig fordi han representerer en stablilitet som Liverpool savnet i siste sving i Champions League. I tillegg til at han nå er signalisert på vei bort fra Stamford Bridge.

Nå ser jeg ballen.

Bildene av Liverpool-keeperen Loris Karius, som gråtende ber sine supportere om unnskyldning etter to giganttabber i finalen mot Real Madrid, er etset på netthinnen.

Saken tok en ny vending forrige uke, der legeundersøkelser viser at tyskeren hadde pådratt seg hjernerystelse i sammenstøt med Serigo Ramos – før monstertabbene ble gjort.

Les: Nå får oksen Ramos også skylden for Liverpools keepertabber

Courtois tror ikke på denne historien. Belgieren mener man ikke klarer å spille en full kamp med hjernerystelse.

Belgieren har nemlig testet å spille i denne tilstanden,  etter et ublidt møte med Arsenals Alexis Sanchez i oktober 2014.

-Jeg syntes synd på Karius for det som hendte ham, men å gi hjernerystelse skylden for de to tabbene, nei. Han gjorde også to fantastiske redninger. Så hva var dette, flaks? Jeg vet ikke hva det kan ha vært, for da jeg spilte i denne tilstanden etter sammenstøtet med Sanchez, så jeg ikke ballen lenger. Etter tyve minutter ble jeg derfor tvunget til å forlate banen. Karius spilte 90 minutter, sier Courtois ifølge ESPN.

En spesialist uttalte til BBC at Karius´symptomer like gjerne kunne ha ventet med å bli synlige til først etter kampslutt.

Røverhistorie, eller ikke?

Den overlater vi til supporterne på begge sider.

Og noterer samtidig at Thibaut Courtois er uvanlig aktiv ute i media om dagen. Aner vi en usannsynlig sannsynlig overgang i Premier League denne sommeren?

Les mer om fotballens vidunderlige verden på sporten.com

Les også: Tilbake i Liverpool etter nederlandsk flopp

 

 

- Advertisement -

1 COMMENT

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This