Courtois kjøper ikke Liverpools røverhistorie

0
129
Hjernerystelse eller ei, resultatet ble det samme.

Thibaut Courtois er en gigant på og utenfor banen. Vanligvis kommer det ikke så mange uoverveide gloser fra belgieren, så når han nå uttaler seg om sin keeperkollega hos Liverpool, er det grunn til å følge litt med.

Den belgiske landslagskeeperen ble forrige uke linket til en usannsynelig sannsynlig overgang til Liverpool.

Les: Sommerens mest vanvittige Liverpool-rykte?

Usannsynlig fordi Chelsea trolig er lite lystne på å selge keeperen til rivalen, sannsynlig fordi han representerer en stablilitet som Liverpool savnet i siste sving i Champions League. I tillegg til at han nå er signalisert på vei bort fra Stamford Bridge.

Nå ser jeg ballen.

Bildene av Liverpool-keeperen Loris Karius, som gråtende ber sine supportere om unnskyldning etter to giganttabber i finalen mot Real Madrid, er etset på netthinnen.

Saken tok en ny vending forrige uke, der legeundersøkelser viser at tyskeren hadde pådratt seg hjernerystelse i sammenstøt med Serigo Ramos – før monstertabbene ble gjort.

Les: Nå får oksen Ramos også skylden for Liverpools keepertabber

Courtois tror ikke på denne historien. Belgieren mener man ikke klarer å spille en full kamp med hjernerystelse.

Belgieren har nemlig testet å spille i denne tilstanden,  etter et ublidt møte med Arsenals Alexis Sanchez i oktober 2014.

-Jeg syntes synd på Karius for det som hendte ham, men å gi hjernerystelse skylden for de to tabbene, nei. Han gjorde også to fantastiske redninger. Så hva var dette, flaks? Jeg vet ikke hva det kan ha vært, for da jeg spilte i denne tilstanden etter sammenstøtet med Sanchez, så jeg ikke ballen lenger. Etter tyve minutter ble jeg derfor tvunget til å forlate banen. Karius spilte 90 minutter, sier Courtois ifølge ESPN.

En spesialist uttalte til BBC at Karius´symptomer like gjerne kunne ha ventet med å bli synlige til først etter kampslutt.

Røverhistorie, eller ikke?

Den overlater vi til supporterne på begge sider.

Og noterer samtidig at Thibaut Courtois er uvanlig aktiv ute i media om dagen. Aner vi en usannsynlig sannsynlig overgang i Premier League denne sommeren?

Les mer om fotballens vidunderlige verden på sporten.com

Les også: Tilbake i Liverpool etter nederlandsk flopp

 

 

tabola

No posts to display